Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem veszi figyelembe senki, hogy a barátnőszerzés/csajozás erősen függ a környezettől, körülményektől is?
Többször előfordult már, hogy beszélgettem itt az oldalon "keményvonalasokkal", azaz olyan emberekkel, akiknek volt kapcsolatuk vagy bármikor könnyedén tudtak barátot/barátnőt/szexpartnert szerezni. Érdekeltek, mert tudni akartam, hogy mi rejtőzik egy-egy néven, stíluson, állásponton belül.
Volt, aki alapból jó adottságokkal rendelkezett, más küzdött is érte, egyvalami azonban közös volt bennük: jó környéken laktak, volt lehetőségük sok emberrel találkozni és a szerencse is mellettük állt. Az olvasottak után átgondoltam a leírtakat. meggyőződésem, hogy ha ezek az emberek kerültek volna bele mások helyzetébe, akkor ők sem muzsikáltak volna valami fényesen. Össze sem lehet hasonlítani pl. egy isten háta mögötti tanyán vagy faluban felnövő ember helyzetét egy olyanéval, aki egy milliós nagyvárosban nevelkedik. Ugyanúgy egy stabil családi, rokoni, ismerősi környezettel rendelkező embert sem lehet összemérni egy árván felnőtt vagy rendkívül zavaros/durva hátterű egyénnel. Szintúgy nem összemérhető az, aki olyan illetőkkel áll kapcsolatban, akik rengeteg nővel/lánnyal állnak kapcsolatban, pl.:modelliskola vezetője, szépségszalon-tulajdonos, fitnessedző, stb-stb...
Ha kicserélnénk az adott embereket, szinte biztos vagyok benne, hogy az életük is kicserélődne.
Ez senkinek nem jut eszébe, mielőtt ítélkezik mások felett?
"Ha kijárod az iskoláidat és dolgozol, akkor egyből lecsökken a lehetőségek száma. Ez az egész "ismerkedősdi" sok összetevőből áll és ennek egy része az emberek száma, akikkel találkozol, függ a körülvevő emberek stílusától, személyiségétől is. Azért írtam körül az életedet, mert találkoztam a fősulin rád emlékeztető stílusú lánnyal és ő szintén elég népszerű volt.
Azért is vetettem fel a kérdést, mert van sok olyan ember is, akiket a szokványostól eltérő stílusa miatt mások nehezen fogadnak el, nekik sokkal előnyösebb egy olyan hely, környezet, ahol több és többféle emberrel találkozhat."
Az iskoláinkban a legkönnyebb korunkbeli barátokat találni, akinek ennyi éven át nem jön össze, ott már nem a környezet a probléma szerintem :)
Népszerű vagyok a magam módján, mert teszek érte (bár nem ezzel a céllal)segítőkész próbálok lenni, figyelmes és kedves más emberekkel szemben, de ettől még nem leszek mindenki szemében népszerű vagy kelenedő. Aki cicababás stílusú lányt akar annak nem én leszek a megfelelő, de ez így van rendjén, nem kell mindenkinek kedvelnie minket.
Nekem is másabb az átlagostól a stílusom, de emiatt még senki nem utasította vissza a baráti közeledéseimet, mivel én is tolerálom mások hóbortjait.
Arról elfeledkeztél, hogy a suli után mindenki szétröppen a szélrózsa minden irányába. A legtöbben természetesen a jobb munkalehetőségek miatt. Nekem is sokkal több barátom, ismerősöm volt a fősulin, mint most, de azért beszélgetni még szoktunk.
A különcséggel pedig nagy szerencséd van. Engem a környezetem, néha a saját családom, rokonaim cseszegettek emiatt. És elmondom neked, hogy ugyan itt a Gyakori-n is kaptam már szépeket, de még azok sem voltak olyan durvák, mint amiket élőben átéltem néha. nem rég pl. (talán írtam) kaptam egy puncinyalókát, hogy nyalogassam azt, ha igazi nincs. Most képzeld el ugyanezt magadnak, hogy neked nem jönne össze évekig egyetlen kapcsolat, sem komoly, sem alkalmi, semmilyen és valamelyik "kedves ismerősöd" venne neked egy faroknyalókát, hogy "ezt vedd be, ha igazi nincs!"
Tudom, durva példa, de érzékeltetőnek jó.
"Nem bántásként írtam, de én soha nem ismerkedtem és valószínűleg nem is fogok netről."
Amennyiben folyamatosan körül vagy véve pozitív, téged szerető emberekkel és lehetőséged van másokkal is élőben megismerkedni, akkor nincs is rá szükséged. Nem egy olyan bombanő van manapság, aki viszont pont a netről ismerte meg a barátját/férjét.
Az a véleményem egyébként, hogy 19 éves lányként életed legszebb korszakát éled, remélem, ezzel egyet értesz!
A szélrózsa irányát ismerem, de ami nekem onnan fontos kapcsolat volt és tényleg erős az megmaradt. Mindig igyekszünk időt szakítani még így is egymásra.
Hozzáteszem, hogy nincsenek nagy különcségeim, aránylag normális ember vagyok.
Magamat ismerve megköszönném neki, hogy ilyen fontos neki az én boldogságom, hogy minden szabad percében rám és a párkapcsolati életemre gondol. És valószínűleg hozzátenném, szomorú arccal, hogy sajnálom, ha ennyire unalmas az élete, hogy az enyémmel foglalkozzon.
"Amennyiben folyamatosan körül vagy véve pozitív, téged szerető emberekkel és lehetőséged van másokkal is élőben megismerkedni, akkor nincs is rá szükséged. Nem egy olyan bombanő van manapság, aki viszont pont a netről ismerte meg a barátját/férjét.
Az a véleményem egyébként, hogy 19 éves lányként életed legszebb korszakát éled, remélem, ezzel egyet értesz!
"
Körül vagyok véve velük, mert tettem érte. Tettem azért, hogy olyan ember legyek, akikkel ők szívesen vannak, elfogadtam a hibáikat, mint ők az enyémeket. Biztos sokan élnek az internettel, de én nem szándékozom. Főleg, hogy boldog párkapcsolatban élek (és igen azért is sokat tettünk mindketten, hogy ilyen legyen), de előtte sem volt rám a net jellemző.
Én mindig boldog vagyok, mert tudom, hogy legyőzöm a nehézségeimet és értékelem az apró örömöket is.
Ha van cél, én is tudok küzdeni. Az első barátnőmért két hónapig kellett harcolnom, hogy összejöjjön. Véletlenül találkoztunk először, utána némi segítséggel másodszor, azután már én kerestem folyton, beszélgettünk, elvittem közös programokra és végül sikerült! Klasszikus udvarlás volt, mert megkaptam a lehetőséget és az esélyt, hogy bizonyítsak. Neme egy jégkirálynőről volt szó, aki keresztülnézett volna rajtam és azonnal ítél, hanem egy normál lányról.
Éppen ezért nem szeretem azokat a kérdéseket sem, hogy "a mai fiúk miért nem udvarolnak?" Pont azért, mert általában azonnal megvan belül az ítélet és az olyan, mint a Legfelsőbb Bíróság-é, nem lehet ellene fellebbezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!