Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem veszi figyelembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem veszi figyelembe senki, hogy a barátnőszerzés/csajozás erősen függ a környezettől, körülményektől is?

Figyelt kérdés

Többször előfordult már, hogy beszélgettem itt az oldalon "keményvonalasokkal", azaz olyan emberekkel, akiknek volt kapcsolatuk vagy bármikor könnyedén tudtak barátot/barátnőt/szexpartnert szerezni. Érdekeltek, mert tudni akartam, hogy mi rejtőzik egy-egy néven, stíluson, állásponton belül.

Volt, aki alapból jó adottságokkal rendelkezett, más küzdött is érte, egyvalami azonban közös volt bennük: jó környéken laktak, volt lehetőségük sok emberrel találkozni és a szerencse is mellettük állt. Az olvasottak után átgondoltam a leírtakat. meggyőződésem, hogy ha ezek az emberek kerültek volna bele mások helyzetébe, akkor ők sem muzsikáltak volna valami fényesen. Össze sem lehet hasonlítani pl. egy isten háta mögötti tanyán vagy faluban felnövő ember helyzetét egy olyanéval, aki egy milliós nagyvárosban nevelkedik. Ugyanúgy egy stabil családi, rokoni, ismerősi környezettel rendelkező embert sem lehet összemérni egy árván felnőtt vagy rendkívül zavaros/durva hátterű egyénnel. Szintúgy nem összemérhető az, aki olyan illetőkkel áll kapcsolatban, akik rengeteg nővel/lánnyal állnak kapcsolatban, pl.:modelliskola vezetője, szépségszalon-tulajdonos, fitnessedző, stb-stb...

Ha kicserélnénk az adott embereket, szinte biztos vagyok benne, hogy az életük is kicserélődne.

Ez senkinek nem jut eszébe, mielőtt ítélkezik mások felett?

2013. máj. 20. 21:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/97 A kérdező kommentje:
Ha időközben nyugovóra tértél, akkor jó éjt!
2013. máj. 22. 00:59
 92/97 anonim ***** válasza:

"Az 48%os, hogy te az elmondásaid szerint sem normális csajt, sem normális barátot, havert nem tudsz a magadénak még csak ismerettségből sem"

Hol írtam én ilyet?

"Pont ezért zavar"

Miért is?Kinek nem inge ne vegye magára.Nem véletlenül találták ki ezt a szólást

"Engem nem érdekel általában mi van"

Akkor miért zavar az általánosítás?

"Ismerem őket, jó pár évem volt rá"

Az a jó pár év még nem jelent semmit

"Sőt van akivel együtt is lakom."

Vannak akik több mint 20 év házasság után válnak el mert a nő rájön hogy a férje végig csalta mellette,úgyhogy ez se jelent semmit

"ha úgy döntesz te nem akarod elfogadni, hogy én szeretem az értékes emberek társaságát"

Ilyet egy szóval se mondtam

"vagy hogy mellettem ilyen emberek állnak"

Az oké hogy állnak melletted ilyen emberek,de azért az szerintem túlzás hogy rengeteg ilyen embert ismersz.Legalábbis te csak azt hiszed hogy értékesek

"Csalódtam már sok emberben, de bennük nem"

Igen,bennük még nem

"Próbálod nekem jó pár üzenete bebizonyítani, hogy már pedig az én barátaim nem értékesek, sőt majd cserben hagynak engem"

Én ilyet sose állítottam.Csak arra a dologra szerettem volna rávilágítani hogy csak azért mert azt hiszed valaki értékes nem jelenti azt hogy tényleg az lenne.Félre lehet ismerni az embereket

"az ő szegénységi bizonyítványa :)"

Ez viszont már szánalmas.Nem is tudsz rólam semmit de már egyből elkönyveled azt hogy ez az én szegénységi bizonyítványom.Az hogy én nem tekintek minden (látszólag) kedves embert barátnak nem az én hibám.Éppen eleget tanultam az élettől hogy ne legyek naív és ne bízzak meg minden egyes emberben az utcán

Nem kéne félreértelmezni a mondanivalómat és akkor talán nem alakulna ki rólam egy olyan kép ami alapján leminősítesz

2013. máj. 22. 01:13
 93/97 Noydra ***** válasza:

Hát namámorst nem kötekedésből, de most is azt hajtogatod, hogy majd úgyis átverik, meg hogy nem ismeri őket... Honnan tudod? :)

Valahogy úgyérzem nagyon nehéz elfogadnod, hogy megtörténhet olyan, hogy valaki sok normális, értékes emberrel van körülvéve.

Attól, hogy te szemét g*ci embereket (is) ismertél , akik átvágtak, még nem kell ráerőltetni valakire, aki azt állítja, hogy normálisak az ismerősei, hogy úgyis csak átb*sszák... Szerintem ez inkább szánalmas.

Dehát úgyis belekötsz ebbe is, szóval mindegy...

2013. máj. 22. 06:43
 94/97 anonim ***** válasza:

Egyetértek a utolsóval :) Ezzel már csak magadat alázod le :) Nem érdekel, hogy hiszel-e nekem, kicsit sem zavar, ha nem. Sőt az sem érdekel, hogy olyanokat kívánsz nekem, hogy a barátaim úgyis cserben hagynak :) Hidd ezt, ha az boldoggá tesz téged, én el nem veszem a boldogságod forrását. Persze, hogy mennek 20 év után is tönkre házasságok, na de hány marad fent ? Rengeteg. Felőlem kívánhatod ezt a sorsot nekem, de én tudom, hogy bizhatuk bennük pont emiatt nem érdekelnek az aljasságaid.

Hiszem, hogy a normális embereknek normális barátaik vannak, akikre lehet számítani hogy neked miért nincsenek ilyenjeid,már egyre jobban kezdem érteni.

2013. máj. 22. 11:47
 95/97 anonim ***** válasza:
0%

Neked szövegértelmezési problémáid vannak?Hol írtam én azt hogy majd úgyis átverik a barátai?

"Valahogy úgyérzem nagyon nehéz elfogadnod, hogy megtörténhet olyan, hogy valaki sok normális, értékes emberrel van körülvéve."

Ebben az elcseszett világban ez igenis nehezen elképzelhető de te még mindig nem érted hogy mire akarok kilyukadni

Nevetséges vagy :D Úgy viselkedsz mint egy 12 éves gyerek :D

Mikor kívántam én neked olyat hogy hagyjanak cserben a barátaid?Ki mondta hogy nekem ez boldogságot jelentene?Hol írtam én olyat hogy én ezt a sorsot kívánom neked?Jézusom!Miket képzelegsz itt?Szerintem vizsgáltasd ki magad,az sem kizárt hogy paranoiás vagy!

Igen rengeteg házasság marad fenn,de milyen minőségűek ezek?

Nem tudom milyen aljasságról beszélsz,nem vagy tisztában ezzel a fogalommal se

"Hiszem, hogy a normális embereknek normális barátaik vannak, akikre lehet számítani hogy neked miért nincsenek ilyenjeid,már egyre jobban kezdem érteni."

Nem elég hogy szövegértelmezési problémáid vannak még személyeskedsz is.Sehol se írtam hogy nekem nincsenek megbízható barátaim.Inkább most kezdek el kételkedni hogy neked vannak e egyáltalán barátaid mert nagyon ellenséges természeted van,én az ilyet nem nevezném normális embernek.Soha nem állt szándékomban se lekezelni,se sértegetni (ezeket csak te képzelted be) ehhez képest szépen leírtál engem,mert nagyon félreértettél,hát gratulálok

2013. máj. 22. 12:36
 96/97 anonim válasza:
Erre miért jött oly sok válasz??:O (Bocs az offért)
2013. máj. 22. 22:04
 97/97 A kérdező kommentje:
Arra célzol 81 %, hogy magára a kérdésre miért jött olyan sok válasz? Mert azt könnyen megválaszolhatom neked.
2013. máj. 22. 22:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!