Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem veszi figyelembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem veszi figyelembe senki, hogy a barátnőszerzés/csajozás erősen függ a környezettől, körülményektől is?

Figyelt kérdés

Többször előfordult már, hogy beszélgettem itt az oldalon "keményvonalasokkal", azaz olyan emberekkel, akiknek volt kapcsolatuk vagy bármikor könnyedén tudtak barátot/barátnőt/szexpartnert szerezni. Érdekeltek, mert tudni akartam, hogy mi rejtőzik egy-egy néven, stíluson, állásponton belül.

Volt, aki alapból jó adottságokkal rendelkezett, más küzdött is érte, egyvalami azonban közös volt bennük: jó környéken laktak, volt lehetőségük sok emberrel találkozni és a szerencse is mellettük állt. Az olvasottak után átgondoltam a leírtakat. meggyőződésem, hogy ha ezek az emberek kerültek volna bele mások helyzetébe, akkor ők sem muzsikáltak volna valami fényesen. Össze sem lehet hasonlítani pl. egy isten háta mögötti tanyán vagy faluban felnövő ember helyzetét egy olyanéval, aki egy milliós nagyvárosban nevelkedik. Ugyanúgy egy stabil családi, rokoni, ismerősi környezettel rendelkező embert sem lehet összemérni egy árván felnőtt vagy rendkívül zavaros/durva hátterű egyénnel. Szintúgy nem összemérhető az, aki olyan illetőkkel áll kapcsolatban, akik rengeteg nővel/lánnyal állnak kapcsolatban, pl.:modelliskola vezetője, szépségszalon-tulajdonos, fitnessedző, stb-stb...

Ha kicserélnénk az adott embereket, szinte biztos vagyok benne, hogy az életük is kicserélődne.

Ez senkinek nem jut eszébe, mielőtt ítélkezik mások felett?

2013. máj. 20. 21:31
 51/97 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Keleti részen élek és egyáltalán nem így van :D

2013. máj. 21. 23:04
 52/97 anonim ***** válasza:
sőt, hozzáteszem, hogy a kérdezőhöz nagyon közel élek.
2013. máj. 21. 23:05
 53/97 A kérdező kommentje:
Nézd Noydra, elég sokan vannak. A többieket, akik értékesek, pedig nagyon nehéz megtalálni.
2013. máj. 21. 23:06
 54/97 A kérdező kommentje:
Akarod, hogy összefussunk? :)
2013. máj. 21. 23:06
 55/97 anonim ***** válasza:
Nem akarom.
2013. máj. 21. 23:07
 56/97 anonim ***** válasza:
Nekem pont ellenkező tapasztalataim vannak, bár lehet hogy mivel normális vagyok így vonzom a normális embereket, de rengeteg értelmes és értékes ember van a környezetemben.
2013. máj. 21. 23:08
 57/97 A kérdező kommentje:
Gondoltam. Viszont pár pozitív példát akkor megoszthatnál itt, azokról, akiket előzőleg említettél.
2013. máj. 21. 23:08
 58/97 Noydra ***** válasza:

Hát igen, gondoltam :D

Szerintem sokkal fiatalabb vagyok nálatok, meg nem is akarok beleugatni a beszélgetésetekbe, de hát hogy is mondjam...

Valahogy nem veszem észre a környezetemben ezt a nagy problémát, ami sokak szerint csak MO-n létezik, hogy ilyen horribilis %-a a férfiaknak képtelen akár egy nőt is összeszedni, meg hasonlók...

Tudom hogy szarabbak az életkörülmények ott tifelétek, de nem tudom elhinni, hogy ennyi köze lenne hozzá...:/

2013. máj. 21. 23:09
 59/97 anonim ***** válasza:

Nem fogok vadidegen netről megismert pasikkal találkozgatni, meg lehet sértődni de ez van :)

Mit akarsz tudni róluk ?

Noydra : Szerintem semmivel nem szarabb itt, mint máshol, éltem már pár helyen, most is 2 város között ingázva és nincs miért panaszkodni. Erre semmit nem szabad fogni :)

2013. máj. 21. 23:11
 60/97 A kérdező kommentje:

Noydra, nyugodtan szóljál bele, ez nem egy magánfórum!

A kérdésben azt írtam, hogy környezet és körülmények. igaz, hogy rákoncentráltam a lakhelyre, de hozzátehettem volna azt is, hogy ki milyen családban/rokonságban/ismerősi körben nő fel.

pl. tudok olyan lányról, akinek kifejezetten jól alakult az élete, mert művelt családba született, ezért beíratták a helyi zeneiskolába. A kórus tagjaként szintén művelt emberekkel találkozott nap mint nap és bejárhatta a világot, tartós kapcsolatban gondolkodott mindig is és ma is abban él. Szóval kizárva nincs ez sem.

Ugyanakkor a környezetemben legalább féltucat srácot ismerek, aki már jó ideje szingli és egyenlőre úgy tűnik, nem változik az állapot. Mindegyikük dolgozik, nem dadog, nem antiszociális és nincs ronda külsejük sem.

2013. máj. 21. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!