Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem veszi figyelembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem veszi figyelembe senki, hogy a barátnőszerzés/csajozás erősen függ a környezettől, körülményektől is?

Figyelt kérdés

Többször előfordult már, hogy beszélgettem itt az oldalon "keményvonalasokkal", azaz olyan emberekkel, akiknek volt kapcsolatuk vagy bármikor könnyedén tudtak barátot/barátnőt/szexpartnert szerezni. Érdekeltek, mert tudni akartam, hogy mi rejtőzik egy-egy néven, stíluson, állásponton belül.

Volt, aki alapból jó adottságokkal rendelkezett, más küzdött is érte, egyvalami azonban közös volt bennük: jó környéken laktak, volt lehetőségük sok emberrel találkozni és a szerencse is mellettük állt. Az olvasottak után átgondoltam a leírtakat. meggyőződésem, hogy ha ezek az emberek kerültek volna bele mások helyzetébe, akkor ők sem muzsikáltak volna valami fényesen. Össze sem lehet hasonlítani pl. egy isten háta mögötti tanyán vagy faluban felnövő ember helyzetét egy olyanéval, aki egy milliós nagyvárosban nevelkedik. Ugyanúgy egy stabil családi, rokoni, ismerősi környezettel rendelkező embert sem lehet összemérni egy árván felnőtt vagy rendkívül zavaros/durva hátterű egyénnel. Szintúgy nem összemérhető az, aki olyan illetőkkel áll kapcsolatban, akik rengeteg nővel/lánnyal állnak kapcsolatban, pl.:modelliskola vezetője, szépségszalon-tulajdonos, fitnessedző, stb-stb...

Ha kicserélnénk az adott embereket, szinte biztos vagyok benne, hogy az életük is kicserélődne.

Ez senkinek nem jut eszébe, mielőtt ítélkezik mások felett?

2013. máj. 20. 21:31
 41/97 anonim ***** válasza:

Igen komoly párkapcsolatban vannak, mert erre van igényük és mert meg is érdemlik, amiért olyanok amilyenek.

Én is tudnék én cifra sztorikat mesélni :D Mindenki tudna. Sőt hihetetlenül rossz környezetből is láttam már értelmes embert kikerülni, csak akarni kell.

Egyébként visszatérve az előző válaszomhoz szívesen megosztom veled a gondolataimat, de csak akkor ha nem forgatod ki.

2013. máj. 21. 22:52
 42/97 A kérdező kommentje:

"Én értékes belsőről írtam és igen ehhez olyan tulajdonságok kellenek, amik úgy látom az itt gyakorin síró pasiknak nincs meg. :/"

Én a magam tapasztalatából indulok ki. Itt a neten már sok embert sikerült megnyernem, élőben pedig nem. Pedig írásbeli beszélgetésnél az számít, hogy mi van az ember fejében, nem pedig a többi jellemző.

2013. máj. 21. 22:53
 43/97 anonim ***** válasza:
Nekem élőben is ez számít. Az egy dolog, ha valaki itt el tud beszélgetni, de a való életben is meg kell állnunk a helyünket. :)
2013. máj. 21. 22:55
 44/97 A kérdező kommentje:
Érdekelnek a gondolataid, fejtsd ki őket! Szeretnék pozitív példákat is látni.
2013. máj. 21. 22:55
 45/97 anonim ***** válasza:
A gondolataim melyik része ? milyen konkrét téma érdekel?
2013. máj. 21. 22:56
 46/97 A kérdező kommentje:

"Egyébként visszatérve az előző válaszomhoz szívesen megosztom veled a gondolataimat, de csak akkor ha nem forgatod ki."

Erre gondoltam.

2013. máj. 21. 22:57
 47/97 anonim ***** válasza:
Igen az előtte évő hozzászólásomra utaltam, amit úgy éreztem ki akarsz forgatni és a leendő hozzászólásaimra is céloztam. Az én összes gondolatomat erről a témáról csak így lehetetlenség lenne összeírni :D
2013. máj. 21. 22:59
 48/97 A kérdező kommentje:
Ahogy gondolod! ha egyszerre túl sok lenen, akkor írj le mindig egy kicsit, akár napokra lebontva! El fogom olvasni és válaszolok is rájuk.
2013. máj. 21. 23:03
 49/97 A kérdező kommentje:
"Ha egyszerre túl sok lenne"
2013. máj. 21. 23:03
 50/97 Noydra ***** válasza:
Azért azt nehezemre esik elhinni kérdező, hogy a keleti részen csak szívtelen felszínes f*szkalapok élnek... :)
2013. máj. 21. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!