Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem veszi figyelembe senki, hogy a barátnőszerzés/csajozás erősen függ a környezettől, körülményektől is?
Többször előfordult már, hogy beszélgettem itt az oldalon "keményvonalasokkal", azaz olyan emberekkel, akiknek volt kapcsolatuk vagy bármikor könnyedén tudtak barátot/barátnőt/szexpartnert szerezni. Érdekeltek, mert tudni akartam, hogy mi rejtőzik egy-egy néven, stíluson, állásponton belül.
Volt, aki alapból jó adottságokkal rendelkezett, más küzdött is érte, egyvalami azonban közös volt bennük: jó környéken laktak, volt lehetőségük sok emberrel találkozni és a szerencse is mellettük állt. Az olvasottak után átgondoltam a leírtakat. meggyőződésem, hogy ha ezek az emberek kerültek volna bele mások helyzetébe, akkor ők sem muzsikáltak volna valami fényesen. Össze sem lehet hasonlítani pl. egy isten háta mögötti tanyán vagy faluban felnövő ember helyzetét egy olyanéval, aki egy milliós nagyvárosban nevelkedik. Ugyanúgy egy stabil családi, rokoni, ismerősi környezettel rendelkező embert sem lehet összemérni egy árván felnőtt vagy rendkívül zavaros/durva hátterű egyénnel. Szintúgy nem összemérhető az, aki olyan illetőkkel áll kapcsolatban, akik rengeteg nővel/lánnyal állnak kapcsolatban, pl.:modelliskola vezetője, szépségszalon-tulajdonos, fitnessedző, stb-stb...
Ha kicserélnénk az adott embereket, szinte biztos vagyok benne, hogy az életük is kicserélődne.
Ez senkinek nem jut eszébe, mielőtt ítélkezik mások felett?
Én elolvastam a kommentet. Amint benne is szerepel, dunántúlon ez egyáltalán nem érződik, legalábbis én így látom. Talán a legdunántúlibb "nagyobb" városban élek, de egyáltalán nem tudom aláírni ezeket a dolgokat, amik abban a kommentben vannak.
Hogy mi a helyzet az orszàg túlfelén arról, nem tudok nyilatkozni...
25. vagyok :)
26.-os kérdésére : Miért gondoltalak felszínesnek? 1; Amikor én a figyelmemre érdemes pasiról beszéltem te rögtön a külsejét vetted alapul. 2;majd a következő mondatodban a jól kinéző pasikat szóltad le, hogy majd csak kihasználnak. Erről csak annyi a véleményem, hogy nem, nem a külsejükre céloztam és egyébként sok olyan ismerősöm van, aki tök jól néz ki és mellé hihetetlenül értékes ember is, sőt olyan is, aki szerintem nem néz ki jól mégis kőbunkó :) Így ne általánosítsunk. Engem nem érdekel, hogy a legtöbb ember mi szerint választ, én nem a legtöbb ember vagyok, hanem önmagam, nekem saját kritériumaim vannak ilyen téren.
Kedves kérdező : "Gondolom, azért, mert olyan hiper-szuper fickók voltak. De nem lehet mindenki az és ha egy szolidabb srácról van szó, ő már komoly nehézségekkel szembesülhet. Pedig ő is ér emberként legalább annyit, mint az első"
Én pont, hogy nem a külsejükre céloztam, de ha neked is ez a legfontosabb hát legyen, nekem mindegy :) Az én általam említett szimpatikus srácok olyan tulajdonsággal rendelkeztek, amiket én elvártam a páromtól, amiktől én felnéztem rájuk.
Mindjárt elolvasom a kért kommentet.
Én meg csak alátámasztani tudom. Ahogy abban a kérdésben is írtam, én Nyíregyházán élek és itt pokoli kegyetlen a helyzet ebből a szempontból. Mivel az ország egyik szegényebb régiója, eléggé farkastörvények uralkodnak, a pénz nagyon előtérben van. Ha pénzed van, isten lehetsz, ha nincs annyira, akkor is kell közepes mértékben, de akkor más téren kell nagyon erősen kompenzálnod.
A belső értékek sokadlagosak.
elolvastam a kért kommentet és szerintem baromság :D 25. voltam :D Éltem kisvárosban és most egyetemvárosban is a keleti országrészben és csak az nem talál itt elég kultúrát, illetve művelt közönséget, aki önmaga belül súlyos hiányokkal küszködik.
" Nem alakultak Magyarországon ki a fővároson kívül nagyobb gazdasági és szellemi súllyal bíró nagyvárosok, mint Lengyelországban, Nagy-Brittaniában vagy Németországban" Innen látszik, hogy fogalma sincs az egészről csak nagymenőskdni akart a kevés történelem tudásával :D
Kedves kérdező!
Egyre inkább olyan érzésem van, hogy te rohadtul nem vagy kíváncsi az általam írtakra, sőt csak a saját látásmódodat szeretnéd bennük visszalátni, ami mivel nem sikerül így spekulálsz. Köze nem volt az egésznek a külsőhöz, sőt. Én értékes belsőről írtam és igen ehhez olyan tulajdonságok kellenek, amik úgy látom az itt gyakorin síró pasiknak nincs meg. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!