Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem találok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok olyan férfit, aki hűséges?

Figyelt kérdés

Egyszerűen vagy megcsal, vagy még ugyan nem csalt meg, de tervezi és ott bukik le.

Miért kell sumákolni? Miért nem lehet őszintén megmondani, hogy ha már nem azt érzi irántam, mint az elején?

23/N

2013. máj. 17. 10:26
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
Kaptál pár elgondolkodtató választ, de valamiért nem vagy hajlandó felülvizsgálni az elképzeléseidet. Ha mindig csak a neked tetsző véleményt fogadod el, akkor megrekedsz a fejlődésben. Ha karrier szintjén nem is, de magánéleti szinten látható a rugalmatlanságod eredménye.
2013. máj. 17. 20:51
 62/63 Theodorik84 ***** válasza:

Először az általánsító válaszokra válaszolnék: Saját magamból kiindulva elég durva beszólásaim vannak barátnőm felé de ő ezt élvezi mert tudja, hogy csak poén szinten beszélek és persze oda-vissza működik nálunk ez a dolog emellett viszont végtelenül kedves és odafigyelő is tudok lenni egyben hűséges is (mondjuk nem nehéz mert Ő az a személy akinek a személyiségébe szerettem bele először mert pl. külsőleg egyikünk sem esete a másiknak).....persze ha mások fültanúi ezeknek beszélgetésünknek azoknak egyből az jön le, hogy mekkora egy paraszt vagyok.

Kedves kérdező: Nem tudom, hogy hány kapcsolatod lehetett és milyen férfiakkal (és egyáltalán hány évesekkel) jöttél össze de sajnos a legtöbb ember fél szembenézni az igazsággal esetleg kimondani. Persze egy szép világban az lenne az egyszerű ha leülnétek és megbeszélnék Veled a dolgokat de az túl egyszerű és egyenes lenne. Másik lehetőség, hogy nem gondolják Veled komolyan a kapcsolatot vagy még nem élték ki magukat vagy esetleg kimosta már az agyukat a média....

2013. máj. 17. 21:55
 63/63 anonim ***** válasza:

..a férfi génjeit az evolúció az állandó, és örök szaporításra programozta..

..ezért ilyenek..

2013. máj. 18. 11:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!