Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok olyan férfit, aki hűséges?
Egyszerűen vagy megcsal, vagy még ugyan nem csalt meg, de tervezi és ott bukik le.
Miért kell sumákolni? Miért nem lehet őszintén megmondani, hogy ha már nem azt érzi irántam, mint az elején?
23/N
"vagy még ugyan nem csalt meg, de tervezi és ott bukik le. " hogy veszed észre , hogy tervezi? Sherlock Holmes-t játszol?
Hol sikerül egyébként a pasikat összeszedned? Interneten? kocsmában? Vagy esetleg kulturáltabb szórakozóhelyen?
Xenonak nem keltem rossz hírét, ő maga írta ezeket le nyilvánosan, csak hivatkozom rájuk. Ha akkor vállalta, most sem gond vállalni.
Arról nem beszélve, hogy én abszolút nem ezt tapasztalom, akkor most mi van? Lehet azért, mert normális társaságba járok, akik tisztelik egymást. Milyen érdekes.
erre mégis mit lehert válaszolni? vannak olyan csajok (sajnos elég sokan) akik csak ahhoz a férfi típusoz tudnak vonzódni akik átbas*szák őket! ebben biztos vagyok, mert nem egy ilyen nőt ismertem már aki sírt-rítt, hogy milyen genyó volt az exe, de alkalom adtán ugyanolyat választott. rengeteg hűséges pasi van, vagyis csak lenne mert ők inkább egyedülállók vagy a hiány miatt összeállnak valami hisztérikával mer nem akad más...
ha ku*rvának mész ne sírj, hogy ba*sznak! ha nőcsábász pali kell, ne csodálkozz ha több lyukra játszik!
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!