Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem találok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok olyan férfit, aki hűséges?

Figyelt kérdés

Egyszerűen vagy megcsal, vagy még ugyan nem csalt meg, de tervezi és ott bukik le.

Miért kell sumákolni? Miért nem lehet őszintén megmondani, hogy ha már nem azt érzi irántam, mint az elején?

23/N

2013. máj. 17. 10:26
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:

xeno

nőj fel :)

2013. máj. 17. 12:10
 42/63 anonim ***** válasza:
93%
Xeno: Neked minden kapcsolatról csak ez a forgatókönyved van, hogy miért, azt nem tudjuk, de a tévképzeteiddel tényleg keress fel egy orvost, mert ez beteges. Értem én, hogy veled senki sem foglalkozik, meg a gazdasági helyzet, meg munkád sincs nagyon, meg sz@r az életed, mert képtelen vagy tenni ellene, meg most akkor jön, hogy apád alkesz volt, anyád meg egy magatehetetlen idióta, de azért na. Már el lett mondva párszor, hogy csak mert ott a sz@rfészekben, ahol laksz így működnek a dolgok, máshol nem így van.
2013. máj. 17. 12:13
 43/63 ASOT ***** válasza:

"vagy még ugyan nem csalt meg, de tervezi és ott bukik le. " hogy veszed észre , hogy tervezi? Sherlock Holmes-t játszol?

Hol sikerül egyébként a pasikat összeszedned? Interneten? kocsmában? Vagy esetleg kulturáltabb szórakozóhelyen?

2013. máj. 17. 12:16
 44/63 anonim ***** válasza:
43%
Nem szép dolog diszkreditálni Xenót csupán a körülményei által. Amiről ő beszél, az nagyon is valós jelenség, nem az ő tévképzete. A társadalom egy másik szegmenséből látom ugyanazt, amiről ő kissé sarkítva beszél. A kérdező maga is felelős azért, hogy ilyen pasik jutnak neki. A preferenciák megváltoztatása lenne a siker titka. De a kérdező körmeszakadtáig fog ragaszkodni ahhoz, amit elképzelt.
2013. máj. 17. 12:17
 45/63 anonim ***** válasza:

Xenonak nem keltem rossz hírét, ő maga írta ezeket le nyilvánosan, csak hivatkozom rájuk. Ha akkor vállalta, most sem gond vállalni.

Arról nem beszélve, hogy én abszolút nem ezt tapasztalom, akkor most mi van? Lehet azért, mert normális társaságba járok, akik tisztelik egymást. Milyen érdekes.

2013. máj. 17. 12:22
 46/63 anonim ***** válasza:
62%

erre mégis mit lehert válaszolni? vannak olyan csajok (sajnos elég sokan) akik csak ahhoz a férfi típusoz tudnak vonzódni akik átbas*szák őket! ebben biztos vagyok, mert nem egy ilyen nőt ismertem már aki sírt-rítt, hogy milyen genyó volt az exe, de alkalom adtán ugyanolyat választott. rengeteg hűséges pasi van, vagyis csak lenne mert ők inkább egyedülállók vagy a hiány miatt összeállnak valami hisztérikával mer nem akad más...

ha ku*rvának mész ne sírj, hogy ba*sznak! ha nőcsábász pali kell, ne csodálkozz ha több lyukra játszik!

25F

2013. máj. 17. 12:22
 47/63 anonim ***** válasza:
39%
Xenónak igaza van. Ha egy férfi elég jól néz ki, bármelyik nőt megkaphatja, bármit elhisznek neki, és bármit megtehet.
2013. máj. 17. 12:41
 48/63 anonim ***** válasza:
49%
.. és ha megteszi, akkor azt azért teszi, mert talált jobbat. Tehát a kérdező nem a saját szintjén keresett párt, ezért járt úgy, ahogy.
2013. máj. 17. 12:43
 49/63 anonim ***** válasza:
Ebben is lehet vmi. Szintén általános jelenség, h a nők a saját szintjük felett keresnek párt.
2013. máj. 17. 12:47
 50/63 A kérdező kommentje:
Az értelmi szintjük egyeseknek a béka s*gge alatt van. :(
2013. máj. 17. 12:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!