Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem találok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok olyan férfit, aki hűséges?

Figyelt kérdés

Egyszerűen vagy megcsal, vagy még ugyan nem csalt meg, de tervezi és ott bukik le.

Miért kell sumákolni? Miért nem lehet őszintén megmondani, hogy ha már nem azt érzi irántam, mint az elején?

23/N

2013. máj. 17. 10:26
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
Jajj utolsó, azért ez elég nagy általánosítás. Láttam én azért már iszonyatosan jóképű de hűséges férfit (addig csélcsap volt, de megismerte a feleségét és most már csak ő kell neki), és iszonyatosan csúnya férfit is félrelépni. Nem ezen múlik, hidd el!
2013. máj. 17. 10:48
 22/63 anonim ***** válasza:
Könnyen belátható, hogy a nők a hibásak, hiszen ha félrelép a férfi, azt NŐVEL teszi. Lehet cáfolni...
2013. máj. 17. 10:49
 23/63 anonim ***** válasza:
Bocsánat, amikor elkezdtem írni, az utolsó a 16-os volt :)
2013. máj. 17. 10:49
 24/63 anonim ***** válasza:
29%

Könnyen belátható, hogy a nők a hibásak, hiszen ha félrelép a férfi, azt NŐVEL teszi. Lehet cáfolni...

- Ha a férfi hülye, akkor az nem a nő hibája. tessék, megcáfoltam...

2013. máj. 17. 10:51
 25/63 anonim ***** válasza:

Kérdező: Léteznek hűséges férfiak, egyszerűen rosszakat fogsz ki, mindig. Változtass a taktikádon, keress máshol, mint ahol eddig.

Meg kérdezhetem, hogy mennyi idő után csalt meg vagy akart megcsalni?

2013. máj. 17. 10:55
 26/63 anonim ***** válasza:
Aha, szóval a nő nem felelős azért, ha lefekszik egy férfival. Milyen szemetek ezek a férfiak, tényleg.
2013. máj. 17. 11:01
 27/63 anonim ***** válasza:

Nem ezt mondtam, a megcsaláshoz nyilván két ember kell, egy f@szkalap, aki nem tiszteli a párját meg egy r.banc, akinek mindegy kivel fekszik le.

Normális pasinak ilyen az eszébe sem jut.

ennyi.

2013. máj. 17. 11:03
 28/63 anonim ***** válasza:
elsőnek igaza van
2013. máj. 17. 11:07
 29/63 anonim ***** válasza:

Én hűséges voltam mindig, és leszek is a páromhoz. Ennyi. Nem értem miről beszélsz, ne általánosítsunk, igenis megtalálhatóak a hűséges férfiak is, akik a nők szemében ráadásul jó pasik is!

--

28f

2013. máj. 17. 11:09
 30/63 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért nem találsz hűséges társat magadnak, holott biztos vannak többen is, nemcsak én. Engem is csalt már meg barátnőm, a másik meg másmilyen módon nem volt őszinte. Ezek tények.

Tudom, hogy vannak normális nők, csak meg is kellene találni őket. Most lett vége a kapcsolatomnak, újabb csalódás a tapasztalatom (bár nem megcsalás, más természetű).

De muszáj reménykednem, hogy jobbra fordul a helyzet. Neked is ezt kell tenned. Én is azon vagyok, hogy bízok benne, majd utamba akad egy olyan nő, aki mellett megállapodhatok, aki igazán hozzám való. Neked is bíznod kell abban, hogy rátalálsz a hozzád illő férfira.

28/F

2013. máj. 17. 11:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!