Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyra kapcsolatra vágyom. Hol találok rendes pasit végre aki hűséges?
Sziasztok! 16 éves lány vagyok, (gondolom itt jön mindjárt a válasz hogy " jajj fiatal vagy még")
és szeretnék egy rendes, nem plázaboy, hűséges pasit találni
csak hogy nem találok ilyet.... én nem szeretnék pár hónapos kapcsolatba belefutni én szeretném ha komolyabb is lehetne belőle.... nálam a belső értékek fontosabbak be akarom bizonyítani hogy én másabb vagyok mint a többi ennyi idős lány. jó lenne már valakihez hozzábújni akit szeretek! :(
Én is így vagyok vele. De Te is jól látod, ha más vagy mint a többi lány, akkor ráérsz még.
Plázaboy??? ezt még nem is hallottam :D
17L
Bármelyik férfi tud hűséges lenni, aki szeret. Ha valaki érzi, hogy egy igazi főnyeremény vagy neki, és nálad jobb lányt soha nem találna, akkor eszébe se jut a megcsalás, hidd el...
Viszont tudom, nem kértél ilyesmiről tanácsokat, de azért gondold át, amit írok: én 16 évesen ugyanígy álltam hozzá a pasi témához, mint te. Én se akartam, hogy néhány hónapos kapcsolatom legyen vagy csak ilyen futó kalandok... hát össze is jöttem ilyen idősen egy sráccal, imádott engem nagyon, hűséges is volt, 4 évig voltunk együtt, de egy picit bánom, hogy így alakult. Ugyanis azóta már tudom, hogy nem olyan férfi illik hozzám, mint ő , csak ugye nem volt semmi tapasztalatom, és úgy gondoltam, hogy elég az, ha nagyon szeretjük egymást... hát nem elég. Szóval ezzel akár rosszul is járhatsz, mert aztán később döbbensz rá, hogy kicsit se oylan férfi illik hozzád. Mondjuk nekem szerencsém volt, mert nem sokkal a szakítás után találkoztam egy olyan sráccal, aki teljesen olyan, mint én, és vele egészen más a kapcsolatom, teljesen tökéletes. :) Persze az előző kapcsolatom is jó volt, de rengeteg lemondással és kompromisszummal járt, most ilyenekre nincs szükség, csak nagyon minimálisan, és vele sokkal könnyebb az élet. :)
Szóval ne görcsölj ezen, hogy jaj vajon komoly lesz-e a kapcsolat, állj hozzá lazábban, maximum nyersz vele egy kis tapasztalatot, ennyi. De azt mindig várd el, hogy akivel együtt vagy, az tiszteljen, és ha ezt érzed rajta, akkor nem csal meg.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!