Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri-e egyáltalán várni még 30 felett egy kapcsolatra, vagy jutalmad a halálig tartó egyedüllét?
Ha nő vagy, akkor: Nem igaz, hogy egy pasi sem akart megdugni 30 alatt!!!!
Ha pasi vagy: Jesszusom, hát egy kövér nőt sem tudtál megdugni 30 év alatt?
Miii? 30 felett még álmodozol és vársz? Te nem vagy egészen 100-as. Sőt ,kicsit vicces. Elmondom én,hogy egy jóféle kinézetelű 30 as nőt ha én meglátok az útcán, vagy buszon, vagy mindegy ,akárhol, mindig úgy vagyok vele, hmm, de kéne, de tudatalatt tudom, hogy úgyis ez már rég foglalt, meg van családja, kölkei satöbbi.. Egyszerűen 100 ból 90 nek igen. Egyszerűen ez az a korosztály már, mikor a férfiak agyán átvillan,hogy de jó volna vele a szex,de inkább hagyom, úgyis családja van ennek már, és aztán a kutya nem közeledik hozzá. Ez ugye tipikusan ugyanaz a gyakori előítélet, mint a gyönyörű tinilány, aki nem kap párt mégsem, mert sokan azt hiszik előítéletből,hogy ennek miért ne lenne barátja, ezért nem is próbálkoznak inkább a biztonság kedvéért, haggyák inkább a fenébe. Az meg csak vár, vár, de mindenki előítélettel áll hozzá.
Pont ez a gond, hogy az ilyen magányos ,de társat akaró nők ostoba sügérek mind, nem hogy jelezné valakinek, hogy hahó tahó, ittvagyok, szedj már fel! Mert szex nélkül fogok megposhadni.... az meg elég drámai. Az életet élvezni /próbálni/kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!