Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem találok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok olyan férfit, aki hűséges?

Figyelt kérdés

Egyszerűen vagy megcsal, vagy még ugyan nem csalt meg, de tervezi és ott bukik le.

Miért kell sumákolni? Miért nem lehet őszintén megmondani, hogy ha már nem azt érzi irántam, mint az elején?

23/N

2013. máj. 17. 10:26
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
0%
Látom, az érvelés nem az erősséged. Ha valami utal az értelmi szintre, akkor ez.
2013. máj. 17. 12:58
 52/63 A kérdező kommentje:

Hm, tévedsz! :D

A szakdolgozatom szinte csak érvelésből áll és ötöst kaptam rá, egy pont nálam! ;)

2013. máj. 17. 13:56
 53/63 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy szint? Akik elkezdték itt ezt mondogatni szeretném, ha magukat rangsorolnák, hogy milyen skála szerint és hova sorolják magukat. Diagrammal és kiegészítő forrással alátámasztva. Ellenkező esetben hülyeségeket beszéltek.
2013. máj. 17. 14:03
 54/63 anonim ***** válasza:
Kérdező, mit tanultál, miből írtál szakdogát? Csak kíváncsi vagyok. :)
2013. máj. 17. 14:28
 55/63 anonim ***** válasza:

én ismerek olyat aki nem csalna meg, de az neked nem kéne :D pedig nem csúnya

f19

2013. máj. 17. 15:32
 56/63 anonim ***** válasza:
55%

érzelmi szint a béka se*gge alatt? vagy csak nem tetszik az igazság?! megmondtuk már itt páran... hány olyan kérdés van az oldalon, hogy "egy nőcsábász férfi ugye megváltzhat?" amire nyilván azt a választ várják, hogy persze, csak a te kedvedért meg fog változni.

A skorpió át akar jutni a tó túloldalára, de mivel nem tud úszni, megkéri a békát, hogy vigye át a hátán.

– Dehogy viszlek! – ripakodik rá a béka. – Nem vehetlek a hátamra, hisz tudod! Te skorpió vagy! Megcsípsz, és én meghalok.

– Ugyan, ugyan, dehogy csíplek! Nem lesz bántódásod, megígérem. Csak vigyél át a tavon, kérlek szépen! – könyörög a skorpió.

– Nem, nem és nem! – így a béka – Olyan erős a mérged, hogy azonnal meghalnék tőle. Nem tehetem, ne haragudj!

A skorpió azonban nem adja fel ilyen könnyen. Tovább erősködik:

– Gondold csak végig a dolgot! Én nem tudok úszni, azért kértelek meg téged. Ha megcsíplek és meghalsz, én is vízbe fulladok veled együtt. Hát hülyének nézel te engem? – és így folytatja a kunyerálást egész áldott nap, míg a béka beadja a derekát, és beleegyezik végre:

– Jól van! Pattanj fel a hátamra! Átviszlek, csak már legyen vége!

A skorpió nagy boldogan felmászik a béka hátára, az pedig úszni kezd szaporán, hogy minél hamarabb átérjenek a túlsó oldalra. Félúton vannak már, amikor a skorpió, minden fogadkozása ellenére, mégiscsak belecsíp a békába. Pillanatok alatt elgyengül a béka. Az erős méregtől és az elképedéstől bénultan, haláltusájában zihálva, alig jön már ki hang a torkán:

– Skorpió! Miért? Mondd! Hiszen most meghalunk mindketten!

– De hát, Béka! Én egy skorpió vagyok! Ilyen a természetem! – válaszolja fuldokolva a skorpió.

2013. máj. 17. 19:24
 57/63 A kérdező kommentje:

Miből írtam?

Lássuk csak. Angol irodalom, Daniel Defoe Robinson Crusoe c. regényének elemzése, annak hatásai a 18. századi társadalmi életre.

2013. máj. 17. 20:19
 58/63 A kérdező kommentje:
Természetesen angolul. :)
2013. máj. 17. 20:25
 59/63 ASOT ***** válasza:

Ne vedd sértésnek, de nem lehet hogy esetleg túl okoskodónak tartanak, esetleg úgy látják a pasik h fent hordod kicsit az orrod épp ezért úgy vélik, hogy veled nem kötnék le magukat, mert ugy látják, hogy "húhha ezzel a nővel nagyon katonás lenne az élet"

Csak egy gondolat....

2013. máj. 17. 20:31
 60/63 A kérdező kommentje:
Nem. :)
2013. máj. 17. 20:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!