Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok olyan férfit, aki hűséges?
Egyszerűen vagy megcsal, vagy még ugyan nem csalt meg, de tervezi és ott bukik le.
Miért kell sumákolni? Miért nem lehet őszintén megmondani, hogy ha már nem azt érzi irántam, mint az elején?
23/N
Az első válaszoló ne üssön szíven, nem is ismer, fogalma sincs, hogy kiről formált véleményt.
De abban egyetértek az előttem szólókkal, hogy ez sokban kisugárzás kérdése. Sok férfi olyan, hogy azokat a nőket nem becsüli túl sokra - értsd, megcsalja, kihazsnálja stb.- akik odavannak értük. Azokért a nőkért pedig, akik mindig kicsit elérhetetlenek maradnak számukra, hiába élnek akár már együtt is, azokért odavannak és nem csalják meg, mert mindig marad egy kis felfedezni való, nem laposodik el a dolog (mégha te ezt nem is érzed, ő érezheti).
Próbálj meg a kapcsolataidban inkább kicsit távolságtartó maradni, ne rajongd körül, ne "kapjon meg mindent", és hidd el, hűségesebbek lesznek. Én ezt saját bőrömön tapasztaltam. Amíg korábban annyira oda tudtam lenni valakiért, folyton azon dolgoztam, hogy minél inkább lenyűgöztem, érdekes legyek, kedvében járjak, addig megcsaltak, kihasználtak, átejtettek, elhagytak. Az utolsó nagy koppanás óta megváltoztam, és kicsit tudtomon kívül hidegebb lettem, távolságtartóbb a kapcsolataimban, és meg is változott minden.
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Nem vagyok hisztérika, aki mellé nem jó érzés hazamenni. Nem hiszem, hogy könnyen adom magam, de tény, hogy ha szerelmes vagyok, akkor talán nehezebben veszem észre az árulkodó jeleket, amit talál egy külső szemlélő könnyen észrevenne.
jaj szóval mindig a nő a hibás és mindig a nőnek kell tenni azért,hogy a férfi a nadrágjában tartsa a farkát.
de a férfi lehet ronda, stb. gratula
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!