Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nincs egyáltalán önkritikátok?
Gondolok itt arra, hogy MINDEN lány jópasit szeretne. Kövér, csúnya, átlagos, mind jópasira hajtanak.
Legalábbis a huszonéves korosztályból.
Miért nem hozzátok illő párt kerestek?
És miért egyedüli és kizáró ok a külső?
ha megtaláltad az igazit nem mindegy hol van a magamfajta?
legyetek boldogok.
csak engem hagyjál végre békén.
másik: ha priviben elköszönök, az azt jelenti nem akarok veled többet beszélni.
ilyenkor illetlenség válogatott sértegetéseket hozzávágni az ember fejéhez búcsúzóul.
ez is téged minősít. nem engem.
u.i.: egy kis érdekesség a társkeresésről: egy 165 centi 82 kilós lány ezt írja az ideális társról:
legyen sportos, jóképű, magas, vicces bla bla bla.
Tényleg nincs önkritikátok :(
Eddig is békén hagytalak, te érzel késztetést arra, hogy megvédd magad velem szemben. Mindezt azért, mert tudod, hogy igazam van. Ezt meg nem bírja a kisfiús egód.
Az, hogy priviben mit csinálsz pedig nem jelent semmit. Véleményt kifejteni nem illetlenség, csak ott ahol te élsz, de nemrég bebizonyosodott, hogy ellenkező véleményt kifejteni is illetlenség szerinted. :-D
Tipikus hisztis kölyök viselkedés, aki nem tudja mit akar. És akkor még komolyan csodálkozol, hogy a kutyának sem kellesz?
Ha a hulladék belső egy nem túl vonzó külsővel párosul, na az az epic fail.
Legalább belsődön próbálj javítani, kérd szakember segítségét, ha másképp nem megy.
Innen viszont elkezdtem baromira unni a témát, szóval sziasztok, további jó önsajnálatban való dagonyázást. :-)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
klassz lenne, ha válaszolnál a kérdésemre. neked mért nincs önkritikád? amúgymeg elég sötét vagy, ha egy lány elvárásai alapján sikerült levonni, hogy mindegyiknek ugyanaz kell, de gondolom hiába magyarázom, mert nem jut el az agyadig. buta vagy, mint egy marék föld.
Nekem van önkritikám. Tudom hogy csak átlagos külsőm van. Hogy nem vagyok jópasi, meg nem mehetnék el címlapfiúnak sem.
Tisztában vagyok vele. Akkor mi a kérdés?
Ja igen, a belső. Hát ha vannak barátaim, meg néha egy egy lány kisírja magát a vállamon egy pasi miatt, és rajonganak értem a gyerekek az ismeretségi körömből, akkor gondolom nem lehet olyan visszataszító a lelkem.
74: még csak nem is én szavaztalak le :) elgondolkodtató...
pszichológus helyett arcátültetés kéne. akkor több esélyem lenne! sokkal több!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!