Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nincs egyáltalán önkritikátok?
Gondolok itt arra, hogy MINDEN lány jópasit szeretne. Kövér, csúnya, átlagos, mind jópasira hajtanak.
Legalábbis a huszonéves korosztályból.
Miért nem hozzátok illő párt kerestek?
És miért egyedüli és kizáró ok a külső?
9es: egy különbség van köztünk: míg nektek csak a címlapfiúk jönnek be. nekem férfiként sok nőtípus bejön. és nem csak a topmodellek tetszenek, sokkal inkább a hétköznapi lányok.
és nem általánosítok. tapasztalom.
de fura,eddig azt hittem hogy csak a pénz érdekel minket,köszi hogy szóltok hogy már a külsőt nézzük!
pár új meglepetés?jó lenne ha szólnátok hogy mi érdekel engem,vagy mi számít nekem,mert úgy tűnik hogy ti jobban tudjátok
Oké. Fuss egy kört az udvaron. Egyél egy magnéziumot, mert nem is rá haragszol. Szívj el egy cigit. Jobb?
Mindenkinek a hozzá illő párja lesz a jópasi/jócsaj.
A szépség még mindig relatív.
Ha még most sem jobb, igyál egy hosszúlépést, és örülj, hogy legalább az idő frankó, meg hogy szombat este van, és nem egy konzervgyárban tolod a kartonokat.
Mindenkinek fontos a külső. A randák mondják azt, hogy a belső a legfontosabb. Nem, nem az. Felőlem lehet az adott ember a legcsodálatosabb személyiség, ha nem tetszik meg a külseje, az egész értéktelen. Egy randa abban reménykedhet, hogy valaki azt gondolja amit ő: hogy majd a személyisége miatt szereti meg őt a helyesebb férfiak. A helyes férfi meg nem győz menekülni a tapadós "én mindent megteszek neked az ágyban" nőtől, mert rá se bír nézni.
Fordítva dettó: ott a gyönyörű nő, és megkörnyékezik a legnagyobb lúzerek is, mert nulla realitásérzékük van.
:D
Ha meg egy lány kevésbé szép fiúval jár, akkor meg a "lejjebb kellett adnod az igényeid?" dumát toljátok.
Én olyan emberrel járok akit szeretek. Ha ő maga Quasimodo akkor is, de ha ő Apolló akkor is.
És teszek rá magas ívből, hogy a VILÁG szerint ki illene hozzám ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!