Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a lányok?

Figyelt kérdés

Rengeteg lányról (akikkel jó barátok voltunk, tehát nem a barátnőm volt) azt vettem észre, hogy amikor kettesben vagyunk, akkor teljesen őszinte, kedves és számíthatok rá, de amikor nagyobb társaság van, akkor még csak rám se néznek, nem foglalkoznak velem.

Ha kedvel, akkor miért titkolja mások előtt?

Ha nem, akkor meg miért játssza meg magát máskor?

2013. máj. 4. 19:44
 1/9 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
kerdezd meg tole
2013. máj. 4. 19:45
 2/9 anonim ***** válasza:

én ezt a fiúkon vettem észre :(

ha én megvédem a barátnöim elött, akkor ö miért néz le a haverjai elött??

úgy látom, már senkinek sem számít a kedvesség...

2013. máj. 4. 19:46
 3/9 anonim válasza:
Nagyobb társaságokban szerintem azért nem mutatja ki nyíltan az érzelmeit, mert esetleg a többi fiú/férfi félreértené. Az is lehet, hogy a társaságotokból tetszik neki valaki, és nem akarja hogy féltékeny legyen...
2013. máj. 4. 19:47
 4/9 anonim ***** válasza:
én nem vagyok ilyen.
2013. máj. 4. 19:48
 5/9 anonim válasza:
Igazából a nagynép a fiú lány barátságot szerelemnek állítja be. És A lánynak nem lenne jó az, hogy pletykáljanak róla.Nekem is egy ilyen pletyka tette tönkre a barátságom. A lányok ezt jól tudják, és ha nem jártok, akkor próbálja titokban tartani.
2013. máj. 4. 19:49
 6/9 anonim válasza:
biztos 40 kilós vagy és szemüveges
2013. máj. 4. 19:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez fiúknál is így van.

Mindenki szerepeket játszik...más haveri körben, családdal, baráttal/barátnővel, idegenekkel, munkahelyen...(felnőttel/gyerekkel szemben) stb.

(ha nem is nagy a különbség a "szerepek" között, de van...mindenkinél)

Fiúk is, lányok is közvetlenebbek/távolságtartóbbak...stb. egyszerűen megváltoznak más-más környezetben.

Helytől, társaságtól, sok mindentől függ. (pl. a tanárok is általában kedvesebbek, viccesebbek, megértőbbek órán/iskolán kívül - hogy csak egy példát említsek-.)

Legalábbis nekem nagyon így tűnik, még magamnál is észreveszek különbségeket (de ezek sokszor olyanok, amiket mi, meg az éppen adott környezetünk már megszokott, így nem feltűnő...viszont, ha két környezetünk éppen keveredne, akkor kitűnnének ezek a dolgok.) 18/l

2013. máj. 4. 21:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem van olyan fiú ismerősöm akinek elég féltékeny a barátnője. Nem mutatja, de én látom rajta. Inkább kevésbé foglalkozom mások előtt a sráccal, mert az emberek pletykásak és rosszat akarók és más kapcsolatát sem szeretném tönkretenni, akármennyire kedvelem is az illetőt.
2013. máj. 4. 21:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem minden lány ilyen.
2013. máj. 5. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!