Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogy reagálnátok ha egy fiú ismerkedési szánékkal írna facebookon levelet?
Azért teszem fel a kérdést mert megismerkednék egy lánnyal csak személyesen nincs rá lehetőségem, nincs közös társaságunk.
Facebookon megtaláltam, elgondolkodtam rajta hogy írok neki.
Buszon láttam párszor, de nagyon ritkán lehet látni.
Most sincs sok közöd hozzá, ha nem válaszol akkor sem lesz sok közöd hozzá. Még leégni se tudsz, mert nem is egy társaságban mozogtok.
Ebből csak jól jöhetsz ki, főleg ha szép, jól megfogalmazott levelet írsz.
úgy reagálnék, ahogy élőben:
"cső, remélem csak haverkodni akarsz, mert egy ujjal nem fogsz hozzámérni, arról ne is álmodj, nem kell pasi, akármit kamuzik, akármit ajándékoz, akármit ígérget, hogy ő jó, meg szuper, meg nem megcsalós, meg örökre szeretne, meg egyéb f@szságok."
Ugyanmár,hagyd a negatív dumákat!!!
Nyugodtan írhatsz neki,semmi baj nem lesz belõle...
Legrosszabb esetben is csak az lesz a véleménye,h "na milyen aranyos srác,kár h nekem nem jön be...vagy ennek se írok"
Csak nyerhetsz vele,komolyan! Ki tudja,lehet h ő is kiszemelt ;)
De mázlista vagy haver! Hogy sikerült megtalálnod fészen? Hogyan csináltad?
/hátha nekem is összejönne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!