Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nincs egyáltalán önkritikátok?
Gondolok itt arra, hogy MINDEN lány jópasit szeretne. Kövér, csúnya, átlagos, mind jópasira hajtanak.
Legalábbis a huszonéves korosztályból.
Miért nem hozzátok illő párt kerestek?
És miért egyedüli és kizáró ok a külső?
és igen általánosítasz. leszólod azokat a szakokat, amik ingyenesek.
és engem negatív jelzőkkel látsz el, csak mert nem osztom a véleményed. ez a lelki éretlenség.
1. Emeld ki, másold be konkrétan, hogy hol írtam azt, hogy a közgáz szakot degradáltam. Erről szó sem volt, de látom se a közgázon, se középsuliban, se általánosban nem tanultál meg olvasni.
2. Végig mindenki le lett szavazva, aki nem osztotta a véleményed ennél a kérdésnél és te beszélsz lelki éretlenségről? Ne röhögtess már.
"Akkor kivételeket hol találok?
Mert természetesen minden lány azt mondja magáról, hogy ő más.
Aztán kiderül, hogy mégsem..."
Talán ha nem lennél egy önsajnáló balf@sz el tudnák viselni a társaságod. Nagyon sajnálod magad, de más véleményét nem tiszteled, vissazkézből elutasítod.
Tudodmit? Ha ilyen csökönyös megrögzött önsajnáló f@sz vagy akkor kívánom, hogy soha egyetlen lány se kerüljön veled közeli viszonyba. (még egy utolsó útszéli se) Tetszelegjél csak az áldozat szerepében míg impotens vénember nem leszel. Majd rájössz, hol b@sztad el.
És igen. Az intelligenciaszintedet megmutattad azzal, hogy képtelenvagy tágítani az általánosító nézeteidtől. Lehet hogy a f@sztudjahol végeztél, és egy csomó dolgot betanultál (gratulálok, ügyes vagy TÉNYLEG tisztelet érte) attólmég az emberi kapcsolatok analfabétája vagy. És elvárod, hogy mások is úgy lássák a világot, ahogy te. Mert aki nem, az hülye.
Tudod, van olyan aki tesz azért, hogy ne riassaz el maga körül az összes lányt.
Őszintén remélem, hogy egyszer rájössz, nem minden a másik hibája.
Sok sikert hozzá!
f/19
56%-os válaszolótól kérdezem, hogy a legtöbb csajjal találkozott már? a legtöbb csajjal beszélt?
ha nem akkor f@szért nem kussol.
Én csak a magam nevében válaszolhatok, de úgy sejtem, az 56os is egyet fog érteni velem, mert ahogy elnézem hasonló dolgokon mentünk/megyünk keresztül.
Ha 20ból 20 lánytól ezt kapom, akkor miért ne általánosítanék?
Ráadásul ha az a 20 lány nem egy szőke bombázó volt, aki címlapra való, hanem teljesen átlagos lányok...
a szőke bombázós fonállal csak arra akartam utalni, hogy nem azért járunk így, mert olyan lányokat keresünk, akiről lerí, hogy csak a külsőt vagy a pénzt nézik.
és nem is olyanokat, akik nagyon szépek, és jogosan merülne fel a kérdés: mi a fenét akarunk tőlük?
nem erről van szó.
ezért aggasztó a helyzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!