Lányok szerintetek ez nagyon probléma velem?
Figyelt kérdés
Nem vagyok túl nagy csajozós, de hála Istennek könnyen tudok ismerkedni, jól kijövök a lányokkal. (hozzátenném, hogy általában kicsit ittasan szoktam kezdeményezni, mert úgy bátrabb vagyok)
Több lány is mondta nekem, hogy aranyos vagyok meg figyelmes, de szerintem jobb lenne, hogyha valami rossz fiúnak néznének vagy nem tudom. (akkor még jobb lenne)
Mit kellene ehhez tennem? Flegmázni, bunkónak lenni?
2013. máj. 4. 19:31
1/2 anonim válasza:
Szerintem ne akarj másnak látszani, mint aki vagy, ezzel becsapod a másikat, de legfőképp magadat, inkább add önmagad, az sokkal nyerőbb.
2/2 anonim válasza:
Így van csak add önmagad,abba az énedbe szeressenek bele a lányok ne abba amit megjátszol ha tetszel nekik így is tetszel ha nem nem.Flegmázni meg bunkónak lenni semmi képpen ne,legyél vagány őrült de okosan! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!