Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nincs egyáltalán önkritikátok?
Gondolok itt arra, hogy MINDEN lány jópasit szeretne. Kövér, csúnya, átlagos, mind jópasira hajtanak.
Legalábbis a huszonéves korosztályból.
Miért nem hozzátok illő párt kerestek?
És miért egyedüli és kizáró ok a külső?
Amúgy onnan tudom, hogy ekkora igényeik vannak a külsőt illetően a huszonéves lányoknak, mert szívesen barátkoznak velem, kiöntik a lelküket, lelkiszemetesládának is szeretnek használni.
csak párkapcsolatra nem vagyok jó. Tehát a belsőmmel minden rendben van. Címlapfiú lennék én lennék a nők álma :)
MINDENKINEK mást jelent a jópasi fogalma.
Én pl teljesen odavoltam egy meglehetősen csúnyácska pasiért, amit csak így utólag látok igazán. Akkor-ott-úgy nekem ő volt a "jópasi".
Szerintem amúgy az evidens, hogy egy számomra nem tetsző emberrel nem jövök össze, nem a külseje miatt vagyok vele, de ha nem tetszik, akkor nem fogok vele összejönni...
Meg mi az,hogy nem hozzánk illő párt keresünk? Attól függetlenül,hogy szerinted egy csúnya lánynak szép barátja van, és nem illenek össze, attól ők még láthatják egymást szépnek..és le*arják a véleményed.
Ez a kérdés akkora baromság, remélem ennél hülyébb gondolat nem szokott benned felmerülni. Habár kitudja, szerinted minden ember egyforma. :/
"Tehát a belsőmmel minden rendben van. Címlapfiú lennék én lennék a nők álma :)"
lehet hogy velem van a baj,de nekem a kérdésedből és a válaszodból az jött le hogy igenis sok gond van veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!