Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nincs egyáltalán önkritikátok?
Gondolok itt arra, hogy MINDEN lány jópasit szeretne. Kövér, csúnya, átlagos, mind jópasira hajtanak.
Legalábbis a huszonéves korosztályból.
Miért nem hozzátok illő párt kerestek?
És miért egyedüli és kizáró ok a külső?
Akkor kivételeket hol találok?
Mert természetesen minden lány azt mondja magáról, hogy ő más.
Aztán kiderül, hogy mégsem...
"Még mindig általánosííííítasz, de mért, de mért de mért????"
Hidd el, ha téged a 25.-dik pasi utasítana el a külsőd miatt, vagy a szüzességed miatt, te is elkezdenél általánosítani!
Mert csak neked vannak problémáid?
Velem is történtek dolgok, azokat a pasikat leírtam seg.gfejnek és ennyi. Azokat. Nem az összeset.
De gondolom azért, mert én intelligensebb vagyok.
Csak annak örülök, hogy a fajtátokból nincs túl sok, mert elég sz@rban lenne a világ, ha mindenki eszetlenül általánosítana, kategorizálná a másikat. Csak ugye, ehhez kell megfelelő mértékű intelligencia, amiből ti hiányt szenvedtek.
Aki igazán tehetséges megtalálja a módját, hogyan képezze magát munka mellett. Én is ezt csinálom.
Mellesleg nem egy csoporttársamat ismerem, és tudom róluk, hogy ők sem gazdagok :) (nem fizetősre vették fel őket)
Mondjuk ahhoz kellenek nyelvvizsgák meg jó érettségi.
Úgyhogy ne általánosíts, nem kell olyan sok pénz a tovább tanuláshoz :) (csoporttársakkal közösen összedobhatjátok könyvekre és tanulhattok együtt. mi is ezt csináltuk)
Emeld ki hol általánosítottam.
A szak, amire mennék fizetős. Nem himihumi szak, de attól még sajnos az, az érettségi eredmények nem számítanak, csak hogy mennyire vagyok tehetséges (eléggé az vagyok).
Szóval most dolgozom, hogy legyen pénzem elkezdeni. Nem értem ez miért probléma.
Gondolom az a baj, hogy olyan lány vagyok, aki mindenért megküzd és így nem lehet rám fogni, hogy pénzéhes ribi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!