Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nincs egyáltalán önkritikátok?
Gondolok itt arra, hogy MINDEN lány jópasit szeretne. Kövér, csúnya, átlagos, mind jópasira hajtanak.
Legalábbis a huszonéves korosztályból.
Miért nem hozzátok illő párt kerestek?
És miért egyedüli és kizáró ok a külső?
mert te mernél képet küldeni magadról? hajrá. várom priviben. addig meg kuss van, mert értelmetlen dolgokat írsz.
az, hogy konkrétan hülye vagy a nőkhöz, nem a nők hibája. Ne általánosíts-al mindenben egyet értek, veled ellentétben ő legalább tud érvelni.
részemről befejeztem itt a vitát veled, mert unalmas vagy.
neked meg marad a ciki érzés, hogy egy nővel még normálisan vitatkozni sem tudsz és így is csak untatod, de szánalom tenger.
szia.
én mernék képet küldeni magamról. (emailbe természetesen, mert nem töltöm fel képmegosztóra a képemet nyíltan)
fel merem magam vállalni.
"szerintem egy igazi férfi nem süllyed le odáig, hogy lelkiszemetesláda legyen."
Akkor kedves kérdező, itt a probléma: NEM VAGY IGAZI FÉRFI.
(amúgymeg ha azlennél, még ilyen kellemetlen szituációi is a saját javadra tudnál fordítani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!