Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok, akiknek bejönnek a kövérebb (avagy kevésbé jóképű), viszont fejben érettebb fiúk?
Figyelt kérdés
Kb ilyennek tartom magam, most nem részletezném miért (de mondták már többen, h a koromnál/átlagnál érettebb vagyok), viszont ahogy elnéztem már több kapcsolatot, egy csomószor láttam azt, hogy a lány fülig oda van a fiúért (és esetleg fordítva) de szinte látszik, h tiszta homály mind a kettő, arról nem beszélve, h ilyenkor irtóra érzéketlen és bunkók tudnak lenni.
Lehet nálam van a gond, de én így tartom jónak - nem fogok lealázni másokat, nem fogok bunkóskodni, és nem vagyok telhetetlen, se nagyképű.
2013. márc. 12. 21:07
41/41 anonim válasza:
Ez hülyeség.én pl nem is nézek olyan fiú felé akinek csekély az értelmi szintje.Igaz.hogy szerintem rossz döntés volt mikor nálam okosabb fiúval kezdtem el járni,ugyanis folyton kisebbség érzésem van mellette.Bár ez csak iskolában van jelen,beszélgetés közben teljesen megtaláltam vele magam.Tehát,ha éppen barátot "választok" magamnak,nem feltétlenül azt nézem ,h milyen jóképű.Leginkább azt ,h legyen benne valami értelem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!