Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan lányok, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan lányok, akiknek bejönnek a kövérebb (avagy kevésbé jóképű), viszont fejben érettebb fiúk?

Figyelt kérdés

Kb ilyennek tartom magam, most nem részletezném miért (de mondták már többen, h a koromnál/átlagnál érettebb vagyok), viszont ahogy elnéztem már több kapcsolatot, egy csomószor láttam azt, hogy a lány fülig oda van a fiúért (és esetleg fordítva) de szinte látszik, h tiszta homály mind a kettő, arról nem beszélve, h ilyenkor irtóra érzéketlen és bunkók tudnak lenni.

Lehet nálam van a gond, de én így tartom jónak - nem fogok lealázni másokat, nem fogok bunkóskodni, és nem vagyok telhetetlen, se nagyképű.

2013. márc. 12. 21:07
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
örülök, de nem azért csinálom :D
2013. márc. 12. 22:52
 32/41 anonim ***** válasza:
Én egy asztalfiók számára alkotó amatőr író vagyok. :D
2013. márc. 12. 22:54
 33/41 anonim ***** válasza:
én meg egy alkoholista zenész rocker XD
2013. márc. 12. 22:55
 34/41 anonim ***** válasza:
Hát végül is mindegy, viszont Synister Gates a legkirályabb! :)
2013. márc. 12. 22:56
 35/41 anonim ***** válasza:
y lesz az az i
2013. márc. 12. 22:56
 36/41 anonim ***** válasza:
Ha már lúd, akkor legyen kövér.
2013. márc. 12. 22:59
 37/41 anonim ***** válasza:
Hát látod, a nevét nem tudom leírni rendesen, de még mindig fenntartom a véleményem, hogy ő a legkirályabb focista.
2013. márc. 12. 23:00
 38/41 A kérdező kommentje:
Nem itt kéne vitatkoznotok, ezt megtehetitek egymás között is...
2013. márc. 12. 23:11
 39/41 anonim ***** válasza:
Szegény kérdezőt hogy szét offoltuk :D
2013. márc. 12. 23:13
 40/41 anonim ***** válasza:

Még nem találkoztam ilyen lánnyal, és erősen gyanítom, hogy erősen megfogyatkozott az egyedszámuk. A mai párválasztás "áruszemléletű" lett, főleg a lányok részéről. Pasikból túlkínálat van, főleg a szebb lányoknál, így ők olyan módon válogatnak a pasik között, mint egy szupermarketben az almák között. A nagy csillogó fényes piros almákat viszik, pedig ízre lehet, hogy jobb lenne a kicsi, kevésbé szebb is, akinek a héján lehetnek tökéletlenségek. Az ilyen almákat meg majd kidobják, mert nem kellenek a kutyának se. Körülbelül így van ez a rondább embereknél is. Attól még persze kell próbálkozni, és küzdeni, de fel kell készülni, hogy az esetek jelentős hányadában pofára esés lesz a vége. Ronda külsővel csajozni kb. olyan, mint jóval átlagon aluli értelmi képességekkel beiratkozni egy egyetemre. Lehet, hogy ha sok energiát fektetsz bele, akkor sikerülhet, de sokkal nagyobb a bukás esélye.

(Off: Az itt folyó vitán meg legalább röhögtem egy jót. :D)

2013. márc. 13. 11:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!