Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok, akiknek bejönnek a kövérebb (avagy kevésbé jóképű), viszont fejben érettebb fiúk?
Kb ilyennek tartom magam, most nem részletezném miért (de mondták már többen, h a koromnál/átlagnál érettebb vagyok), viszont ahogy elnéztem már több kapcsolatot, egy csomószor láttam azt, hogy a lány fülig oda van a fiúért (és esetleg fordítva) de szinte látszik, h tiszta homály mind a kettő, arról nem beszélve, h ilyenkor irtóra érzéketlen és bunkók tudnak lenni.
Lehet nálam van a gond, de én így tartom jónak - nem fogok lealázni másokat, nem fogok bunkóskodni, és nem vagyok telhetetlen, se nagyképű.
ma 22:14
ehhez csak annyit füznék hozzá, hogy én is levelezek gyken Freak-el és nekem is orák mulva ir néha vissza de arra nem gondoltál esetleg, hogy nem körülötted forog a világ? Hogy nem csak veled beszélget? Mert amikor nekem irnak akkor is olykor nálam is eltelhet fél-egy óra mire válaszolni tudok.
DE te eléggé pesszimistál álhatál ehhez a dologhoz, és igy viszont nem csodálom, ha nicns párkapcsoaltod, mert tapasztaltaim alapján egy nőnek sem kell oylan pasi aki mindent csak rosz irányból tud megközeliteni.
Én is sajnálom, hogy idáig fajult.
1. "Mibe került volna elmondani, hogy ne haragudj, de ne beszéljünk többet, mert nem érdekelsz? "
Ez nem így indult, nem ez volt az alaphelyzet. Ameddig a jó oldaladat mutattad, nem így gondoltam, hanem több dologgal érted el, hogy összedőljön bennem a rólad kialakított kép, és illúziónak tartsam a kezdeti szimpátiát.
2. "Hogyan tudnál némi chates beszélgetés alapján felnézni?"
Voltak szituációk, ahol látszott pár dolog, amivel azt érted el, hogy NE nézzek fel rád. (mindenki a 0-ról indul, nem nézem sem fel, sem pedig le)
3. "És most így beszélsz? Ez elszomorító."
Szerintem olvasd vissza a hányadék kommentet, ami írtál 21:50-kor, és gondolkozz el. Te emelted a vitát egy mocskosabb szintre. És nem csak most, hanem mindig ez volt. Igaziból minden, amit felém megfogalmazol kritikaként, az rólad egy tükör. Nagyon közhelyes dolog, de nálad tényleg ezt látom. Ez az, ami elszomorító, hogy valaki viszonylag intelligens ember létére így viselkedjen.
ma 22:26
csak picit személyiségzavaros...
de ez még nem akkora tragédia ha kezelteted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!