Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok, akiknek bejönnek a kövérebb (avagy kevésbé jóképű), viszont fejben érettebb fiúk?
Kb ilyennek tartom magam, most nem részletezném miért (de mondták már többen, h a koromnál/átlagnál érettebb vagyok), viszont ahogy elnéztem már több kapcsolatot, egy csomószor láttam azt, hogy a lány fülig oda van a fiúért (és esetleg fordítva) de szinte látszik, h tiszta homály mind a kettő, arról nem beszélve, h ilyenkor irtóra érzéketlen és bunkók tudnak lenni.
Lehet nálam van a gond, de én így tartom jónak - nem fogok lealázni másokat, nem fogok bunkóskodni, és nem vagyok telhetetlen, se nagyképű.
ma 21:26
Neharagudj, de Freaknek igaza van.
Hiába olvasol el X1000 könyvet, attól tem ég "csak" müveltnek mondhatod magad. Bölcs (okos) akkor leszel ha ezeket az információkat tudod is kezelni, illetve tudsz megfelelően érvelni.
Butaság azt gondolni, hogy valaki azért mert tanyán él nincs lehetősége kitörni. Mindenkinek ott van a kezáben az a bizonyos talentum és csakis őrajta múlik, hogy "elássa"-e vagy továbbforgatja, és hasznosítja.
Azok az emberek viszont, akik meg vannak győződve magukról, azok legtöbbször elismerésre megbecsülésre vágynak, innentöl megint Freak elmélete igazolódik, hogy az önsajnáló, illetve egonövelö emberekkel tele a Gyk padlása. És mint látom te is közéjük tartozol... legyél akármennyire...müvelt...
ma 21:50
és ezzel a megjegyzéseddel bizonyítottad azt, hogy nem vagy több egy primitív embernél... Nem hiszem ,hogy Te olyan sok mindent tettél volna le az asztalra ahhoz, hogy ítéletet mondj egy olyan ember fölött akihez neked semmi közöd az életben.
Csak azt elfelejted, Shevy, hogy, idézlek:
"Azok az emberek viszont, akik meg vannak győződve magukról, azok legtöbbször elismerésre megbecsülésre vágynak, innentöl megint Freak elmélete igazolódik, hogy az önsajnáló, illetve egonövelö emberekkel tele a Gyk padlása. És mint látom te is közéjük tartozol... legyél akármennyire...müvelt...
Hogy akik kimondják egyszer, hogy őket mi érdekli, és fel merik vállalni azt, amit már elértek (akár tanulás terén, akár más téren), az még nem biztos, hogy egy önmagát sztároló ember. Épp csak lehetősége van arra, hogy felvállalja önnön értékeit. Illetve én nem vagyok meggyőződve magamról, hiszen az önismeret útvesztőjében vagyok még, ezért is tanulmányozom, művelődök, de akik szentül felmagasztalják magukat, ahogyan írod is, elismerésre, megbecsülésre vágynak a lelkük mélyén. Mivel lenne jobb, ha ilyenkor a Freak típusú emberek még egyet taposnak rajtuk és a sárba tiporják az ilyen embereket, mintha odaállnának és azt mondanák: basszus, én itt vagyok Neked és meghallgatlak. Tehát erről szól az empátia.
Hölgyeim és Uraim: Íme egy "férfi", aki nem kellett volna nekem sosem. :D Ennyire éretten kezeli az elutasítást.
Semmi nem változtat azon, hogy velem ellentétben TE vagy az, aki egyedül van mint az ujjam, és gyakorin siránkozik, hogy nem kell senkinek.
A fröcsögéssel pedig a saját magadat csúfolod meg, ne akard, hogy a nyálas próbálkozásaidba avassam be a gyakori népségét! ;)
(A múltaddal meg személyes dolgaiddal amiket tudok rólad, még van bennem annyi erkölcsi tartás, hogy ne éljek vissza semmilyen formában sem. )
Te meg azt a hozzászólásod tedd ki az asztalod fölé, és gyönyörködj a hatalmas intelligenciádban és emberi tartásodban!
Egy sértődött kis 16 éves taknyos érzelmi színvonalán vagy. Ezért nem kellesz senkinek. ;)
Nyugodtan teregesd ki amit tudsz rólam. Épp csak feljelentést tennék a rendőrségen becsületsértésért. Btk. 180. Tanulmányozd kicsit!
Ennek semmi köze ahhoz, hogy végleg összevesztünk. Nekem Te nem kellettél sosem, mint nő, ezt csak az egód mondatja veled. A véleményem be fog igazolódni. Hidd el! Ami késik, nem múlik.
Azért vesztünk össze, mert nem tudtad elfogadni, hogy nincs igényem rád, nem érdekelsz, nem vagy számomra érdekes, és nem nézek fel rád.
Azt pedig mindketten tudjuk, hogy érdekeltelek, mint nő, ott vannak a chatlogban az erre vonatkozó részek. :)
Az élet jelenleg engem igazol, mivel te vagy egyedül és te rinyálsz, hogy nem kellesz a nőknek, miközben nekem nincs ilyen problémám.
ma 21:57
Ismerem Freak stilusát ellentétben veled Ha valakinek kérdése vagy baja van akkor Freak is ugyanugy meghallgatja, ahogy én is. De arra semmi szüksége nincs az emberiségnek, hogy egy ilyen ember, akin látszik az, hogy csak arra vár hogy körbepolirozzák az egóját őneki méginkább benyaljanak a válaszadók. A kérdező Kész tények elé állitott minket nem adott arra lehetőséget, hogy mi mérhessük, fel azt, hogy ő milyen ember. A Negativ tulajdonságairól egyáltalán nem tesz jelentést ezzel is igazolva azt a feltételezést, hogy őt nem az érdekli, hogy milyen embernek tartjuk csak az, hogy a számára "jónak" vélt tulajdonságait dicsérgessük. Ahhoz, hogy egy emberről teljes képet kaphassünk szükség van a rosz tulajdonságok ismeretére is.
És mint emlitettem ha neked aztm ondják, hogy "karmok, sörény bojtos farok" akkor neked is az orszolán tulajdonságia ugranak be. Ezzel csak arra mutatok rá, hogy ő sem külömb az elmult 4.336.742 ik önsajnáló kérdésnél... gondolom ezerrel várja a privát üzeneteket azokto la lányoktól akikben fellángol az anyai-> gyámolitó ösztön és majd babusgatja a sérült lelkét.
"Épp csak feljelentést tennék a rendőrségen becsületsértésért."
Ez pedig asszem szállóige lesz...:'DDDDD Azért találkoztam már pár ősgyökérrel, de az ekkora azért ritkaság tényleg.
Tudod, én csak azt sajnálom, hogy emberi kapcsolatok idáig tudnak fajulni.
Mibe került volna elmondani, hogy ne haragudj, de ne beszéljünk többet, mert nem érdekelsz? Semmi probléma nem lett volna belőle. Éreztem, hogy amikor írtam, nem írtál vissza, volt hogy órákig sem. Persze, nyilvánvaló volt, hogy ez nem kóser.
Számodra nem vagyok érdekes, van ilyen. Más most a csillagokat is lehozná értem, csak egy a baj, nem vagyok szerelmes belé. Kihasználni meg nem fogom, mert nem olyan vagyok. Való igaz, hogy ebből a szempontból hiába vagyok most szerencsés, ismét csak elkerül, mert nem vagyok szerelmes. Felnézni? Hiszen nem is találkoztunk személyesen. Hogyan tudnál némi chates beszélgetés alapján felnézni? Nem én válaszoltam órák múlva, nem voltam kuka, meghallgattam minden bajodat szívesen, segítettem amikor tudtam. És most így beszélsz? Ez elszomorító.
Pedig az 5-ös válasz eléggé önsztárolónak tűnik. Senki nem kérdezte, hogy milyen vagy :) Az általánosító mivoltát már meg sem említem.
"Meg sem közelítették a szintemet."
Miért, mi a te szeinted? Mindenkiben ott vanak a nagyon nagyra értékelhető belső dolgok (nem a feketpiacon eladható szívre és májra gondolok), hanem az igazi belső értékekre, amik ha kijönnek, könnyen odacsaphatnak téged. Nincsen jogod senkit sem lenézni, főleg nem saját magad alá rendelni.
"Szóval a tudatos, érett srácok nem kellenek a nőknek."
Pedig de. A saját családomon belül de azon kívül is ezernyi eset fordul elő, hogy igenis kell.
Tök könnyen mondasz ítéletet mind Freak mind mások felett, de ha nem vigyázol, míg ők nagy emberekké válnak, könnyen lehet, hogy te megtört lélekkel, a sarokban kucorogva sírdogálsz majd. A személyeskedésre meg aztán tényleg rohadt nagy szükség van. Ha igazán intelligens lennél, akkor nem így intéznéd ezt...meg sok mást.
Mr. Tökéletes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!