Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy kövérebb fiú lehet jóképű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kövérebb fiú lehet jóképű (lent)?

Figyelt kérdés

Szóval van 1 barátnőm és őt egy nálam kövérebb fa***jankó akarja elhódítani, és én ezt neem tudom megítélni hogy jóképű e.

Szóval egy kövérfiú lehet jó képű ?

17/F

2011. ápr. 15. 14:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Már miért ne lehetne. Pont, ahogyan egy husi lánynak is lehet gyönyörű arca. Lásd Tóth Vera.
2011. ápr. 15. 14:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Lehet! Nekem például mindig is a kicsit nagyobb darab pasik jöttek be, a vékonyak nem annyira.

De ha a barátnőd tényleg szeret és bejössz neki, akkor nincs mitől tartanod.

2011. ápr. 15. 14:25
 3/7 A kérdező kommentje:

Ajjjajj,

a barátnőm nem tudom hogy szeret e de sok áldozatot hoztunk egymásért.

Például az apja nem csíp engem.

2011. ápr. 15. 14:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem jönnek be a nagyobb darab pasik egyáltalán, másnak meg igen, szerintem a barátnődtől kérdezd meg..
2011. ápr. 15. 14:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg,hogy te milyennek ítéled meg a srácot,hanem az,hogy a barátnőd mennyire szeret téged és hogyan ítéli meg a srácot...Engem már váltottak le malacra.:)
2011. ápr. 15. 14:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha az Apja nem csíp, akkor hagyd a fenébe. Nem vicc, az okos lányok legtöbbször nagyon sokat adnak az apjuk véleményére. Az apa az elő, családi férfiminta a lány szemében. Még akkor is, ha ezt sokszor nem tudják kimondani. Szerintem hagyd a kislányt a "malacképűnek".
2011. ápr. 15. 16:21
 7/7 anonim válasza:
hát miért ne lehetne. 16 éves vagyok, 197 centi, 89 kiló, van rajtam egy pici fölösleg (sajna a hasamon :S) de ettől függetlenül mindig is mondták többen is hogy nagyon helyes vagyok.
2011. ápr. 15. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!