Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyjából meg tudom állapítani fiú létemre hogy ki jóképű és ki nem, itt ez a Johnny Depp és a csajok botladoznak után, miért?
azt látom hogy jóképű a csávó ,de azért olyan nagyon kiemelkedő dolgot nem látok rajta, readásul nekem a karib-ban nagyon túl játsza magát úgy látom ,meg idétlen sztem, és nem az irigység szól most belőlem.
itt van pl Andy Roddick. szerintem ő rá inkább illik az hogy csajozós(még ha a személyisége nem is olyan)
nem vagyok b.zi nehogy félreértsetek, bugyuta kommentekre nem vagyok kíváncsi
17f
Tök mindegy hogyan néz ki.
A titok ennyi-HÍRES.
Johnny Depp nekem sem jön be. A karib-tenger kalózaiban sztem nagyon jól játszik de mint pasi nem tetszik. Én sem értem mit esznek rajta..
15/L
"nem az irigység szól most belőlem."
Nyilván, mivel még magadnak is letagadod. Nem jössz be a lányoknak? Ha nem vagy búza más oka nem lehet egy ilyen kérdésnek...
00:45 te látom szeretnéd kiélni a beszologatódat, senki nem ismeri a másikat.anonim az egész ,ilyen balf.szságról miért lenne okom hazudni.
vázoljuk fel a helyzete mivan ha a fent említett mondatot nem írom ki, te leszel az első aki megkérdni "na mivan gyökér nem megy a csajozás" ésatöbbi
remélem happy vagy:)
Hogy miért bomlanak utána a nők? Megsúgom.
A kisugárzása miatt.
Olyan egyedi, FÉRFIAS kisugárzása van, amit TV-n, és képen keresztül is megéreznek a NŐK(!).
Nem a kinézet a lényeg...
Én még nem találkoztam olyan férfival, akinek ilyen kisugárzása lenne. Nagyon irigylem a feleségét, a világ egyik legjobb pasiját fogta meg magának! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!