Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyjából meg tudom állapítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyjából meg tudom állapítani fiú létemre hogy ki jóképű és ki nem, itt ez a Johnny Depp és a csajok botladoznak után, miért?

Figyelt kérdés

azt látom hogy jóképű a csávó ,de azért olyan nagyon kiemelkedő dolgot nem látok rajta, readásul nekem a karib-ban nagyon túl játsza magát úgy látom ,meg idétlen sztem, és nem az irigység szól most belőlem.

itt van pl Andy Roddick. szerintem ő rá inkább illik az hogy csajozós(még ha a személyisége nem is olyan)

nem vagyok b.zi nehogy félreértsetek, bugyuta kommentekre nem vagyok kíváncsi

17f

2011. aug. 18. 00:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"nem az irigység szól most belőlem" -->ezt nehezen tudnám elhinni :)

nem kell folyton azt kérdezgetni, hogy mit esznek rajta annyira, mindenkinek más jön be, ennyi -.-' én is imádom Johnnyt, de elsősorban a filmjei miatt :)) mint pasi is bejön, de főleg azért, mert nagyon tetszik a személyisége :)) nem egy beképzelt nőcsábász valaki, elért dolgokat az életben, és sok jó belső tulajdonsága nincs meg a legtöbb pasiban...különleges, egyedi személyisége és stílusa van, és ha nem ismeritek igazán, kérlek ne szóljátok le! :)

persze én kicsit elfogult vagyok, de én is úgy indultam, hogy "ez meg is a franc, és miért dögledeznek érte????" aztán jobban megismertem, és nagyon megszerettem, mondhatni kellemesen csalódtam benne. örülök, hogy már máshogy látom, és nem csak "egy hülye tucatsztárnak a sokmillió közül".

2012. febr. 8. 22:16
 12/13 anonim válasza:

"Hogy miért bomlanak utána a nők? Megsúgom.

A kisugárzása miatt.

Olyan egyedi, FÉRFIAS kisugárzása van, amit TV-n, és képen keresztül is megéreznek a NŐK(!).

Nem a kinézet a lényeg...

Én még nem találkoztam olyan férfival, akinek ilyen kisugárzása lenne. Nagyon irigylem a feleségét, a világ egyik legjobb pasiját fogta meg magának! :)"

Egyetértek.:)

2012. febr. 20. 17:25
 13/13 anonim válasza:
Mert nem tipikus pasi, nem tipikus macsó, nem tipikus színész - különlegesen különleges, amit a NŐK megéreznek... (én is az vagyook)
2012. jún. 25. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!