Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok, akiknek bejönnek a kövérebb (avagy kevésbé jóképű), viszont fejben érettebb fiúk?
Kb ilyennek tartom magam, most nem részletezném miért (de mondták már többen, h a koromnál/átlagnál érettebb vagyok), viszont ahogy elnéztem már több kapcsolatot, egy csomószor láttam azt, hogy a lány fülig oda van a fiúért (és esetleg fordítva) de szinte látszik, h tiszta homály mind a kettő, arról nem beszélve, h ilyenkor irtóra érzéketlen és bunkók tudnak lenni.
Lehet nálam van a gond, de én így tartom jónak - nem fogok lealázni másokat, nem fogok bunkóskodni, és nem vagyok telhetetlen, se nagyképű.
Én most csak magamból indultam ki....
Miért, mi a baj azzal, ha egy fiú normálisabb az átlagnál?
Kérdező, nem akarlak elkeseríteni, de hidd el igaza van a kettes válaszadónak. Én magamból indulok ki. Művelt vagyok, tanult is, magas is, bár nem izompacsirta, de kövér sem, erős felépítésű, írni szerető, fényképezést kedvelő, zene is érdekel, emberi kapcsolatok, széleskörű az érdeklődési köröm és nem találtam eddig normális csajt. VOlt pár barátnőm, de mind defektes volt. Meg sem közelítették a szintemet. Szóval a tudatos, érett srácok nem kellenek a nőknek. Igen ám, de milyen nőknek? Ostobáknak? Lehet, hogy ha innen nézzük, akkor nekünk a jó, hogy nem fárasztanak. A hozzánk hasonló nők meg már rég foglaltak sajnos.
F25
Pont a legértéktelenebb embereknek szokása az önfényezés. :) Kevés visszataszítóbb dolog létezik ennél.
Szóval már itt megdőlt az egész téma.
Ha olyannak lennétek, mint amilyen a saját magatok mellet szóló korteskedésetek során állítjátok, akkor kellenétek jópár nőnek, és nem motiválna semmi arra, hogy gyakorikérdéseken siránkozzatok mint valami fürdős k*rva.
End of story.
FreakNice, azért olyan okosnak ne képzeld magad, és tudod pszichológus hallgató létedre szorulhatna beléd némi empátia. Ne én tanítsam meg neked.
Úgy látszik Te hiányoztál arról az egyetemi előadásról, ahol azt tanítják, hogy a környezetnek nagymértékben köszönhető, hogy ki hogy szocializálódik, milyen körülmények között él (teszem azt, lehet valaki értékes ember és egyben sikertelen a nőknél, mert mondjuk tanyán él és nincs módja ismerkedni vagy bármi más). Ez nem önfényezés, hanem egészséges önismeret, amit te nem tudsz gyakorolni. Eleve, ha látnád, a helyesírásom, a megfogalmazási stílusom is arra utal, hogy nem a szél hordta össze a személyiségemet, hanem én építettem fel. Szerintem ne nyissunk vitát a mai társadalom gondolkodásáról, mert Te is csak egyfajta sablon véleményt követsz, ami azt vallja, hogy mondjuk meg mindenkinek a tutit, tapossuk el azt, aki segítségre szorul. Hát sz@r szakember leszel.
1. Nem képzelem magam okosnak. Vágom, hogy nem vagyok buta, de nem helyezem magam senki fölé, szóval ez megint nem nyert.
2. Meg kell különböztetni a neten 2735242314152. alkalommal elsütött, sarkított közhelyeket picsogó embereket, és a leendő pácienseket, akik változás reményében jönnek hozzám, mint pszichológushoz. Senki nem veheti el tőlem a hivatástudatomat, és azt a tényt sem, hogy csak a tanáraim, majd munkaadóm bírálhatják el a tudásom és a szakmai rátermettségem, később pedig a pácienseim elégedettsége minősíti majd azt. Így csak magadból csinálsz x-edszerre is bohócot, hogy ezzel próbálsz meg bármilyen csorbát ejteni rajtam.
3. Igenis önfényezés, amit csinálsz. Méghozzá kb. a semmire. :) Akinek valós tehetsége és erényei vannak, annak nincsen szüksége arra, hogy mondogassa, mert anélkül is feltűnik. Amíg te saját magad próbálod bizonygatni, hogy milyen überf*sza vagy, addig nekem minden egyes jó tulajdonságomról, erényemről, tehetségemről a közvetlen környezetem tart tükröt, így a legkevésbé sem kell a duma.
4. Az önismeretről semmit sem tudsz. Beképzelt vagy, ezt a vak is láthatja. Azért, mert nem tartottam igényt rád, még nem leszek átlag ember és a sablonokhoz sincs közöm. Egyszerűen rém unalmas ember vagy nagy arccal. Nem vagy bölcs, nem vagy olyan kiemelkedően intelligens sem, mint hiszed (elismerem, hogy átlagnál több sütnivalód van azért, de semmiféle széleslátókörű, különleges lángelme nem vagy az én szememben - de ez nem kell, hogy érdekeljen téged, hátha valakinek az leszel), valamint annak ellenére, hogy az emberi kapcsolatok nagy tudora vagy, folyton csak elméletben megy, gyakorlatban nem tudsz ráhangolódni a másikra, egy gyorsabb, spontánabb beszélgetési helyzetben pedig egyenesen halottnak bizonyulsz.
Nem vagy te más, csak egy 100. senki, aki visszataszítóan veri magát a semmire, és az is nevetséges, hogy a nőket okolod, amiért neked nem jön össze semmi. :D Vedd elő a fene nagy önismereted, és nézzél magadba, és a hibáidat is fedezd fel. Én legalább már ezt megtettem nem is egyszer, szóval ha az önismeretről szeretnéd tépni a szádat, akkor tartsd ezt szem előtt! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!