Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lányok! Irritál titeket, ha a kevésbé jóképű fiúk megnéznek az utcán, illetve tömegközlekedési eszközökön?
Nem mintha a nemleges válaszok sokasága megváltoztatná abbéli szokásomat, hogy mindig szemügyre veszem a fent említett kategóriába tartozó lányokat, csak pusztán érdekel.
Amúgy nem ilyen nyálcsorgatós bámulást kell elképzelni.
A nőknek minden ilyen pillantás pozitív hatású. Minél több embernek tetszenek annál biztosabbak magukban.
És egyeseknek annál jobban nő az Egojuk...
nem irritál, de gyorsan elnézek nehogy leszólítson
de nézni nem bűn, énis szoktam nézni embereket - bár én inkább csajokat hogy aztaaa, hogy tudja így megcsinálni a haját, vagy ááá dejó az a ruha, én is elviselnék egy ilyet
helyes pasikat azért nem nézek mert bunkók és csak kinevetnének, nem helyeseket meg azért nem mert nem tetszenek, akkor minek nézzem
néha igen amikor 30-40 éves fószerek bámulnak:DD
tegnap a boltban egy k*rva helyes srác bámult engem(piercingje is volt és nagyon helyes volt) *-* xdddd
Legyen egy kis önbizalmad, Ice Queen! Biztos vagyok benne, hogy nagyon szép vagy.
De amúgy: még nem próbáltam kezdeményezni utcán; mondjuk gondoltam rá, de aki így tüntetőleg elfordul egy másodperc után, annál 100%, hogy nem fogok. A fütyülés, etc. meg nem szokásom - úri családból származom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!