Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Péter jóképű pasi? (videó! )
2013. jan. 25. 23:16
6/12 anonim válasza:
a személy, aki a videón szerepel
7/12 anonim válasza:
Szerintem jóképű, de én férfi vagyok így a véleményem nem mérvadó, ha csajozni akar... :DDD
Viszont olyan magyarul beszéli az angolt, hogy rossz hallgatni... Borzasztó kiejtése van...
9/12 anonim válasza:
Lékó Péter? Vannak nála helyesebbek és rondábbak is. Erős középmezőny. Bár a mindenütt simára borotvált arc amúgy sem esetem.
10/12 anonim válasza:
Szerintem Lékó Petya átlagos kinézetű pasi. Semmi baj nics vele. Viszont nagyon okos, kitűnően sakkozik, nagymester. Emellett meg hallhatjuk, hogy perfektül beszél angolul. De van egy rossz hírem neked, szerintem van felesége, mégpedig valami sakknagykutya lánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!