Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiatal, jóképű,30-as férfinak hogy lehet, hogy nincs kapcsolata?
Nem az a fajta, aki véleményem szerint nem tudna megállapodni. A lényeg, hogy a napokban találkoztam vele egy baráti társaságban, és azt hittem, már családja van neki is, de mondták a többiek, hogy nincs.
Egy középiskolában tanár. Lehet, hogy a tanítás miatt nincs ideje párt keresni, vagy mi lehet az ok?
Ja, és nem meleg. :)
Érdekelnek a válaszok, előre is köszönöm.
Miért nem kérdezed meg?
Amúgy létezik olyan, hogy az ember egyszerűen nem talál olyat, aki neki megfelelne...
De rengeteg művelt, egyedülálló, nagyon szép fiatal nő ismerőse van, sokaknak még az érdekéődési köre is hasonló.
Az, hogy tanár, sokat elvesz az idejéből meg az energiájából?
Járókeretes csoszogi.. :DD
Amúgy ez sem illik rá, nem zárkózott, barátságos az emberekkel, kedves, udvarias, segítőkész és mégis egyedül van.
Most tudom, hogy nagyon ezen lovagolok, de egy gimnáziumi tanárnak mennyi szabadideje van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!