Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hiba volt szakítanom a jóképű barátommal, ha azóta, nem találok egy kicsit sem helyeset?
Háta ha csak az aszámit hogy ehlyes-e akkor tényleg hiba olt ott hagyni.
Egyébként majd fog oylan jönni aki tetszik nyugi. Mióta vagy egyedül?
ebben nincs semmi felszínesség.
ha nem bírtad elviselni a stílusát, mert valóban bunkó volt, akkor ne bánd! majd találsz valakit akit elég vonzónak tartasz, csak ki kell várni:) amúgy én se vagyok felszínes, de totál egyetértek veled ezzel a "vonzalom nélkül nem tudok párkapcsolatot kezdeni"
Hiába írod hogy bunkó stílusa miatt nem tudtad elviselni,ha ugyanúgy bunkó lesz a következő is, mert a normális,kedves,érzelmes srácokat elutasítod.
Eszembe sem jutna egy "jó csajhoz" sem odamenni,mert mind ilyen felszínes mint amilyen te vagy,és nem kell azzal jönnöd hogy akkor biztos ronda vagyok,mert egyáltalán nem vagyok az,csak úgy érzem jobbat érdemlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!