Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Ti mit szólnátok most?
Barátnőm kb. 4-re szokott hazaérni a munkából,már hívtam kétszer is,hogy miért késik,mert reggel nem szólt,h megy valahova munka után ,most pedig beállított,de puszit sem adott,hanem beszaladt a fürdőbe,mert " azonnal le kell tusolnia"
Ez mi a büdös franc akar lenni szerintetek?????
Húúú öregem, ahogy végig olvastam a válaszokat, meg a folyamatos beszámolót, nagyon izgultam, hogy ne az legyen a dologból, ami sajnos lett:( Jártam hasonló cipőben, együtt érzek veled.
Azon komolyan gondolkozz el, hogyha minden rendben van köztetek, akkor miért tett ilyet? Ez "a hirtelen felindulásból megkívántam" szöveg nekem valahogy nem tud átjönni, ne kívánjon mást hirtelen rajtad kívül... Ennyi erővel máskor is leakaszthat bárkit.
Bocs, hogy ennyire negatív dolgokat mondok, de próbáltam én is megbocsátó és nagyvonalú lenni, meg is lett a "jutalom":(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!