Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » SOS! Ti mit szólnátok most?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Ti mit szólnátok most?

Figyelt kérdés

Barátnőm kb. 4-re szokott hazaérni a munkából,már hívtam kétszer is,hogy miért késik,mert reggel nem szólt,h megy valahova munka után ,most pedig beállított,de puszit sem adott,hanem beszaladt a fürdőbe,mert " azonnal le kell tusolnia"

Ez mi a büdös franc akar lenni szerintetek?????

2013. febr. 5. 18:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/84 anonim ***** válasza:
Ne bánd, hogy ilyen vagy! A lány nem kitervelte, szerintem annyira bántja belül, hogy az felér egy büntetéssel neki! Ő is pont úgy szenvedni fog a következő időszakban, mint te. :(
2013. febr. 5. 23:36
 82/84 anonim ***** válasza:

Húúú öregem, ahogy végig olvastam a válaszokat, meg a folyamatos beszámolót, nagyon izgultam, hogy ne az legyen a dologból, ami sajnos lett:( Jártam hasonló cipőben, együtt érzek veled.

Azon komolyan gondolkozz el, hogyha minden rendben van köztetek, akkor miért tett ilyet? Ez "a hirtelen felindulásból megkívántam" szöveg nekem valahogy nem tud átjönni, ne kívánjon mást hirtelen rajtad kívül... Ennyi erővel máskor is leakaszthat bárkit.

Bocs, hogy ennyire negatív dolgokat mondok, de próbáltam én is megbocsátó és nagyvonalú lenni, meg is lett a "jutalom":(

2013. febr. 6. 00:34
 83/84 fospuska ***** válasza:
ez nekem se áll össze egy csajnál,a hirtelen felindulás. azt azért komolyabban át kell beszélni. ott valami hibádzik. nekem az a véleményem,ahova befér egy harmadik,ott valami nem jól van. tipord ki belőle,itt azért már nem az albérletből kell valakinek kivonulni az alvómacijával...
2013. febr. 6. 00:39
 84/84 anonim ***** válasza:
Lányoknál is lehet hirtelen felindulás, nem olyan egyértelmű ez.
2013. febr. 6. 00:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!