Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Ti mit szólnátok most?
Barátnőm kb. 4-re szokott hazaérni a munkából,már hívtam kétszer is,hogy miért késik,mert reggel nem szólt,h megy valahova munka után ,most pedig beállított,de puszit sem adott,hanem beszaladt a fürdőbe,mert " azonnal le kell tusolnia"
Ez mi a büdös franc akar lenni szerintetek?????
Én is azt mondtam mint Kassandra:
Lehet,hogy zaklatták.
b@zmeg,pont elkezdett csörögni a kezemben,ezt el sem hiszem..........
még én vagyok a r*hadék,+ egy pofon.
pofozkodni bezzeg nem fáradt????
pfffj..asszem lemegyek kegyetlenül berúgni.ilyen komolyan mondom nincs.
Érthető, ha valaki bántotta, te meg így állsz hozzá, jó hogy kiakad. Rúgj csak be, legfeljebb szakítani fogtok a "nagysemmiért". Neked hogy esne, ha a telódon matatna? Mert késtől, és a fürdőbe mentél előbb.
Paranoiás vagy!
Na álljon meg a menet,ha sokszor percekig csókolózunk,meg ölelkezünk,de minimum egy hosszú szájra puszival köszönünk egymásnak,most akkor ez hirtelen mi?
ha bántották miért nem mondja el?
eddig úgy tudtam,mi különbek vagyunk,mint mások és még a legapróbb dolgokat is megbeszéljük,most meg ígs viselkedik?
ezen ki nem bizonytalanodna el?
nehogy már még ti is nekem essetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!