Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Ti mit szólnátok most?
Barátnőm kb. 4-re szokott hazaérni a munkából,már hívtam kétszer is,hogy miért késik,mert reggel nem szólt,h megy valahova munka után ,most pedig beállított,de puszit sem adott,hanem beszaladt a fürdőbe,mert " azonnal le kell tusolnia"
Ez mi a büdös franc akar lenni szerintetek?????
Ha szexelt volna, eszébe se jut, hogy azonnal zuhanyozni "rohan", túl gyanús lenne.
Ellenben ha mondjuk megríkatta egy "kedves" kolléganő, akkor előfordulhat.
Azért nem biztos,ha tényleg kemény napja volt,és nagyon fáradt..
én csak mondjuk a puszi nem adást nem értem..
jól lenne beszélni vele még most,h ő mit szólna,ha én érkeznék így haza..
na most még annyi,h a teloját itt hagyta a konyhapulton és erősen szemezgetek vele,ha megcsalt,úgysem érdekel,h parasztság a telefonjában kutakodtam.nem vagyok nyugodt az biztos,áááááá.
Noss ahogy látom, ugysem fogsz addig megnyugodni amíg a telefonjába bele nem nézel.
De azért annyira nem lehet fáradt h pár szót lehessen vele váltani ha már fekszik az ágyban.
Itt annyi idióta van hogy már fáj!
Szerintem hihető, ugyanis ha másnál lett volna, nem próbálta volna magára felhívni a figyelmet.
Kedves kérdező ne legyél ennyire paranoiás.
Gondolkodjunk már logikusan...szerinted ha megcsalt volna, nem lett volna ideje a szeretőjénél zuhanyozni, fésülködni stb??? (így is késett plusz öt perc nem jelentett volna semmit) Szerintem nem valószínű, hogy megcsalt...azt nem ilyen ostobán és áttetszőn csinálná.
Ez a viselkedés inkább arra utal, hogy valami baj történt vele. Csúnya veszekedés főnökkel, rossz hírt kapott valahonnan, valaki zaklatta...(nekem pár napja ismerősömmel történt baleset, ami úgy lesokkolt, hogy pár óráig nem tudtam normálisan reagálni, elmondani a dolgokat senkinek) Szóval mielőtt rárúgod az ajtót próbálj meg kedvesen beszélni vele, bekopogni, elmondani h aggódsz érte....stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!