Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Ti mit szólnátok most?
Barátnőm kb. 4-re szokott hazaérni a munkából,már hívtam kétszer is,hogy miért késik,mert reggel nem szólt,h megy valahova munka után ,most pedig beállított,de puszit sem adott,hanem beszaladt a fürdőbe,mert " azonnal le kell tusolnia"
Ez mi a büdös franc akar lenni szerintetek?????
Egyébként bevallotta.
hát mit mondjak?szíp az élet,csak nem nekem..
Azt állítja,a mai volt az első alkalom,és hogy nem gondolkodott.
Kivel csalt meg?? Mondott még valamit..hogy miért?
Egyébként nagyon sajnálom, együtt érzek veled:((
Nem tudom,azt nem mondja meg kivel,vagy hogy ismerem-e egyáltalán,de őszintén szólva nem is érdekel,legyen boldog a nyomorultja,h belerondíthatott egy eddig szép kapcsolatba..most biztos nagyon büszke magára.
Am. köszönöm a részvétet.
Azt nem tudom,h mi lesz tovább,egy pár napra biztos h el csövezek valamerre,nem nagyon bírom most látni sem,bár már vagy 1000x bocsánatot kért,de ez jelen pillanatban sovány vigasz.
Így utólag azért örülök,hogy nem kaptam puszit,ez + pont.
Magyarázatként annyit mondott,hogy megkívánta,nem tudott uralkodni magán,hülye volt.
De nem azért,mert velem bármi rossz lenne,na meg azt is mondja,h pocsék volt,de hát mi mást mondana.
Köszi.
Hát,talán túl "lovagias= idióta" vagyok,de ilyen esetben,még ha nem is az én saram,de a férfinak kell "nagyvonalúnak" lennie,még ha nem is érdemli ezt meg a nő.Am felajánlotta,h visszaköltözik a szüleihez,de leállítottam,egyébként tuti,h meg fogom bocsájtani,de k*rva szar lesz egy ideig,és a bizalom nem tudom ,hogy fog működni egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!