Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » SOS! Ti mit szólnátok most?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Ti mit szólnátok most?

Figyelt kérdés

Barátnőm kb. 4-re szokott hazaérni a munkából,már hívtam kétszer is,hogy miért késik,mert reggel nem szólt,h megy valahova munka után ,most pedig beállított,de puszit sem adott,hanem beszaladt a fürdőbe,mert " azonnal le kell tusolnia"

Ez mi a büdös franc akar lenni szerintetek?????

2013. febr. 5. 18:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 A kérdező kommentje:

Egyébként bevallotta.

hát mit mondjak?szíp az élet,csak nem nekem..

Azt állítja,a mai volt az első alkalom,és hogy nem gondolkodott.

2013. febr. 5. 21:53
 72/84 anonim ***** válasza:
Akkor igazuk volt azoknak akik ezt "gyanították" :S Sajnálom, hogy ez történt veled! Megbocsájtasz neki?
2013. febr. 5. 21:56
 73/84 canadafan ***** válasza:

Kivel csalt meg?? Mondott még valamit..hogy miért?

Egyébként nagyon sajnálom, együtt érzek veled:((

2013. febr. 5. 21:56
 74/84 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy azonnal megbánta. Amúgy tagadná, stb. Talán már közben megbánta. De neked kell tudni, megbocsájtasz-e. Az elsőt még meg lehet- főleg, ha tőle tudod meg, azonnal. A másodikat már nem feltétlenül. De egy esélyt mindenki kaphat.
2013. febr. 5. 22:11
 75/84 A kérdező kommentje:

Nem tudom,azt nem mondja meg kivel,vagy hogy ismerem-e egyáltalán,de őszintén szólva nem is érdekel,legyen boldog a nyomorultja,h belerondíthatott egy eddig szép kapcsolatba..most biztos nagyon büszke magára.

Am. köszönöm a részvétet.

Azt nem tudom,h mi lesz tovább,egy pár napra biztos h el csövezek valamerre,nem nagyon bírom most látni sem,bár már vagy 1000x bocsánatot kért,de ez jelen pillanatban sovány vigasz.

Így utólag azért örülök,hogy nem kaptam puszit,ez + pont.

2013. febr. 5. 22:20
 76/84 A kérdező kommentje:

Magyarázatként annyit mondott,hogy megkívánta,nem tudott uralkodni magán,hülye volt.

De nem azért,mert velem bármi rossz lenne,na meg azt is mondja,h pocsék volt,de hát mi mást mondana.

2013. febr. 5. 22:24
 77/84 anonim ***** válasza:
Lehet tényleg megbánta :S Bár ez igaz a tényeken nem segít! Adj időt magadnak, hogy ezt feldolgozd! Azt mondják a "holnap könnyebb" !Kitartás!!!
2013. febr. 5. 22:31
 78/84 fospuska ***** válasza:
apám,ebbe beleszaladtál. de hogy te menj el csövezni,az kicsit erős. hívasd fel a csajjal lovagot,hogy akkor most lenne kedves tárolni a nejedet pár napig(ha már ilyen lelkesen használja),míg eldöntöd,hogy mi hogyan tovább.
2013. febr. 5. 22:54
 79/84 A kérdező kommentje:

Köszi.

Hát,talán túl "lovagias= idióta" vagyok,de ilyen esetben,még ha nem is az én saram,de a férfinak kell "nagyvonalúnak" lennie,még ha nem is érdemli ezt meg a nő.Am felajánlotta,h visszaköltözik a szüleihez,de leállítottam,egyébként tuti,h meg fogom bocsájtani,de k*rva szar lesz egy ideig,és a bizalom nem tudom ,hogy fog működni egy ideig.

2013. febr. 5. 23:13
 80/84 anonim ***** válasza:
Le a kalappal, hogy még ilyen helyzetben is őt nézed, hogy neki mi a legjobb! Sokan kidobták volna már!
2013. febr. 5. 23:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!