Ti mit szólnátok hozzá?
Tegnap este az egyik barátnőm születésnapi partyt tartott kb az egész osztályt meghívta (meg minden haverját,akit csak ismer,így voltunk vagy harmincan [jó nagy házuk van]),mert ez az utolsó évünk gimiben és ő azt mondta:"-Jól akarom érezni magam a bulimon!".Amikor csak mi hatan lányok meg három srác maradtunk egy csapatban (a többiek táncoltak meg minden), egy másik barátnőm megint felhozta a témát,hogy nem hiszi el,hogy még mindig szűz vagyok,és hogy tennem kéne valamit.Elég ciki volt,mert ott voltak fiúk is meg a környékünkön is felnéztek páran.Oké,hogy már kicsit részeg volt,de nem kellett volna ezt mondania.Szóval kicsit később,úgy 10 óra felé felmentem a barátnőm szobájába,mert lent elég alkohol szag volt már és hányingerem lett.Ledőltem az ágyra,hogy kicsit pihenni próbáljak (mondjuk ez a nagy zajban nem nagyon sikerült).Lekapcsoltam a lámpát és az ablakon bejövő fényen nézegettem körül a szobában.Aztán valaki benyitott,nem láttam,hogy ki,és mellém ült.Akkor már valamennyire láttam az arcát,mondjuk a fénynek háttal ült.Az a srác volt,aki ott volt amikor a barátnőm "viccelődött".Felültem,hogy megkérdezzem,mi van,de a srác megcsókol,és rámdőlt...nehezen de lelöktem magamról,és kisiettem a szobából.A fiú totál részeg volt.Lent felkaptam a kabátomat és búcsú nélkül elmentem.Ma a barátnőim (akik józanok voltak tegnap) elmesélték,hogy a többiek csak viccelni akartak velem.Nekem ez elég szarul esett,és ma szóba sem álltam senkivel.Tényleg ennyire gáz vagyok,hogy még szűz vagyok?? O.o Most feküdjek le valakivel,csakhogy menő legyek?szerintem ez hülyeség.Meg egyszer volt még csak pasim,16 évesen.Jobb lenne,ha soha többé nem barátkoznék velük?Keressek új barátnőket?
18/L
Akkor feküdj le, ha minimum a szexre vágysz és nagyon vonz valaki! Olyat keress, aki kedves, odaadó lesz neked.
Vagy várj egy rendes, komoly kapcsolatra.
Hasonló motiváció nélkül, a divat miatt semmiképp.
egyáltalán nem vagy gáz. verd ki azt a fejedből, hogy baj, hogy szűz vagy. én is 18 vagyok, májusban leszek 19 és most feküdtem le először a barátommal, két éve járás után!!
majd a 'barátnőidnek' sír a szájuk, amikor 30 éves korukban megtalálják álmaik lovagját és az meg azt mondja nekik, hogy 'kicsim, milyen tág a puncid'
szerintem legyél büszke rá, hogy nem adtad oda magad minden második pasinak és hidd el, hogy ha lesz egy fiú, aki szerelmes lesz beléd, az nagyon értékelni fogja a dolgot. én már csak tudom :)
és szerintem jobb is, hogy már végzősök vagytok. lesznek sokkal jobb barátaid :))
Viva tévhitek! :D
"majd a 'barátnőidnek' sír a szájuk, amikor 30 éves korukban megtalálják álmaik lovagját és az meg azt mondja nekik, hogy 'kicsim, milyen tág a puncid'"
Ez úgy kamu, ahogy van. Te is lefekszel a barátoddal, ugye. Ha egy srác dugdossa beléd a farkát napi, heti szinten, akkor nem tágulsz ki? Ha meg mindig más srác- akkor igen?
Ez nem ettől függ. Amelyik nő aktívan használja a hüvelyizomzatát, annak egyenesen edződik.
Miért, ha megtörténik a dolog, akkor felveszed videóra, hogy bizonyíts? :DD
Szerintem teljen el néhány hónap, hogy ne legyen gáz, meg feltűnő hogy ilyen gyorsan, de kamuzd azt, hogy megtörtént és kész. Részletekbe amúgysem kell belemenni.
Mindig kiakadok az ennyire felszínes emberektől. Mi az már? Aki 15-16 éves kora után is szűz, az talán beteg? ... Ne haragudj a kirohanásomért... :)
Igen, keress új barátokat. Én biztosan megmondtam volna nekik a magamét. Nem a kitágulásról van itt szó, hanem egyszerűen annak a tudatáról, hogy hányan mentek már végig rajtad. Egy almát is inkább egészben eszel meg, mintsem ha csak a lerágott csutkáját kapod meg... És mi az már, hogy probléma, ha valaki szűz?! Megmondhatnád nekik nyugodtan, hogy azért mert nem adtad oda magad az első jött-mentnek, még "nem kell tenned sürgősen valamit a PROBLÉMA megoldása érdekében". Mekkora szemetek vannak a világon!
22/L
Nem értem, hogy miért gáz az, ha valaki szűz, és azt sem tudom felfogni, hogy egyes "menő" csajoknak miért kell ezzel csesztetni másokat! Az ilyenek nem igazi barátok!
Majd ha valakivel szerelmesek vagytok egymásba (biztos nem egy bulin fogtok összejönni...) és készen állsz rá, csak akkor veszítsd el!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!