Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok ti mit szólnátok hozzá?

Lányok ti mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam,hogy meglepem a b.nöm egy csikló vibrátorral,ugyan is csak csikló orgazmusra képes! Nem tud elmenni vaginálisan,vagy lehet csak én vagyok a pancser!?
2010. márc. 9. 20:49
 1/8 anonim válasza:
lepd meg
2010. márc. 9. 20:50
 2/8 anonim ***** válasza:

szerintem meg pont az h nem jó,mert hozzá fog azokni ahhoz a vibráláshoz és utána még csak te se tudod majd a csúcsra juttatni mivel hozzászokik az ahhoz a rezgéshez,inkább szerintem próbálkozzatok a hüvelyi orgazmussal,szerintem csak jobban össze kéne szoknotok

szóval én nem ajálnlom,ha meg azért akarod h meglepd vmivel,egy érzéki szeretkezéssel a nap végén is meglepheted,ne pedig ezzel

:)

2010. márc. 9. 20:53
 3/8 Szesze ***** válasza:
a csajtol fugg....ha bevalalos csaj akkor lepd meg, ha emg felenk, akkor inkabb hagyd, mert kinos szituacioba kerulne...
2010. márc. 9. 20:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak nehogy hozzászokjon és csak a rezgő vibrivel menjen, veled pedig nem...
2010. márc. 9. 21:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor nem inkább a hüvelyi orgazmus irányon kéne elindulnotok??
2010. márc. 9. 23:45
 6/8 anonim ***** válasza:

ez olyan nagy hülyeség. Hozzászokik a vibrihez, és fiúkkal már nem is fog menni? És pl a masztizás? Egyértelmű, hogy mindenki jobban csinálja magának, mivel mindenki magának érzi, mi a jó. És ha valaki sokat maszturbál, annak a szex is élvezetesebb.

Ha laza a barátnőd, akkor vegyél neki, díjazni fogja.

2010. márc. 10. 07:38
 7/8 anonim válasza:
szerintem ne vibrit vegyél neki hanem gésagolyót>>>>remekül lehet vele úgymond erősíteni az izmokat ahhoz ,hogy hüvelyi orgazmusa legyen(tapasztalat)
2010. márc. 10. 15:10
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem is nagyon sokáig úgy volt, h csak csiklósan tudtam elmenni.. de utánna már hüvelyesen is.. kicsit meglepődtem:D
2010. márc. 11. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!