Lányok! Ti mit szólnátok ehhez? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy összejöttök egy 20 éves fiúval. Már egy ideje vagytok együtt. Egyszer csak kiderül róla, hogy még szűz. A kérdések:
1. Meg lennétek lepődve?
2. Emiatt elhagynátok őt?
2010. febr. 27. 22:45
1/19 anonim válasza:
Amióta az oldalt olvasom megtudtam, hogy több szűz van, mint gondolnám... Nem nagyon lepődnék meg, ha mégis, hülye lennék elhagyni.
3/19 anonim válasza:
:) meglepődtem mikor kiderült a szintén 20 éves páromról hogy szűz, de én inkább örültem neki minthogy elhagyjam.
L/16
4/19 anonim válasza:
Én örülnék ha egy szűz fiúval hozna össze a sors :) 22/L
6/19 anonim válasza:
Egy kicsit ledöbbennék, de aztán egy hatalmas vigyorral az arcomon átölelném és közbe arra gondolnék,hogy milyen szerencsés vagyok a sráccal ;)
7/19 anonim válasza:
Szia!
Ritkaság manapság, ha egy fiú még szűz, de még ritkább
az olyan, aki be is vallja!
Szóval:
1.Nem is azon, hogy szűz, hanem, hogy be meri vallani, de
persze jó értelemben.
2.Dehogyis, sőt, örülnék neki.
Puszi: QQ
8/19 anonim válasza:
Szia! Az én párom 19 és még szűz. Én ennek kifejezetten örülök is:P Picit meglepődtem, de örültem neki amikor megtudtam. És soha nem hagynám el:)
19L
9/19 anonim válasza:
Kicsit meglepődnék.
De tuti nem hagynám el érte =)
10/19 anonim válasza:
Miért, attól, hogy ezt megtudtad, ő más ember lett? Nem hiszem. Max. te gondoltad másnak, az meg nem az ő hibája, hogy te tévedtél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!