Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Ti mit szólnátok...

Lányok! Ti mit szólnátok ehhez? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy összejöttök egy 20 éves fiúval. Már egy ideje vagytok együtt. Egyszer csak kiderül róla, hogy még szűz. A kérdések:

1. Meg lennétek lepődve?

2. Emiatt elhagynátok őt?

2010. febr. 27. 22:45
1 2
 11/19 anonim válasza:

Dehogy lepődnék meg hogy szűz!Sőt én annak örülnék,hogy nem fűvel-fával kefélt előttem!

A félreértések elkerülése végett-ha a fiú már nem szűz,akkor se hagynám el.De én valahogy jobban értékelném ha szűz lenne!

2010. márc. 1. 08:24
 12/19 anonim válasza:

Miért hagynám el?

Örülnék neki, hogy szűz! Meglepődnék, de csak egy röpke pillanatra.

2010. márc. 1. 15:02
 13/19 anonim ***** válasza:

meglepődnék de örülnék neki (: és tuti nem hagynám emiatt el.

16/L

2010. márc. 1. 17:26
 14/19 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem lepődnék meg. És ha szeretném is, semmi pénzért nem hagynám el ilyen butaság miatt. Nem feltétlenül kell már tizenévesen összefeküdni valakivel, csak azért, mert a mai világban már inkább ez a jellemző. L/22
2010. márc. 15. 16:48
 15/19 anonim válasza:
szia.lehet hogy meglepödnék ez attól függ milyen a srác mármint belsöleg.de tutiiiiiiii h nem hagynám el ezért aki ezért ott hagy az HÜLY.E
2010. márc. 15. 16:56
 16/19 anonim ***** válasza:
ez is ritka. lányoknál főleg ritka, pasiknak a többsége nem szűz általában. de én tuti nem hagynám ott...
2011. okt. 28. 14:15
 17/19 anonim ***** válasza:

1.Nagyon de nagyon meglepődnék :O főleg azért is mert hogy ha jársz vele akkor nem lehet az a förtelmes pasi akit minden csaj lekoptat .

2.Mivel én is szűz vagyok ezért az egy tapasztalt fiúval szeretném elveszteni de ha a barátom is az lenne akkor ezért nem dobnám :) !

És te az vagy még ??

15L

2011. okt. 28. 14:42
 18/19 anonim ***** válasza:
Kicsit, de ez nem kizáró ok egy kapcsolatból
2011. okt. 29. 09:31
 19/19 anonim válasza:

Nem tudom miért van, hogy a férfiak számára a szüzesség elvesztése a felnőtté válás!?

Nem fogja őt érdekelni. Sőt ha ő az első és örök, az mi különösen jó és ritka. A nők szeretnek az egyetlenek lenni, csak ez sajnos kimaradt a pasik szótárából! Annál inkább meg fog bízni benned, minél jobban bizonyítod, hogy neked nem kell akárki!:)

2011. okt. 29. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!