Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit szólnátok ehhez? (bővebben lent)
Ha az iskolában, vagy valahol egy fiú, akit csak látásból ismertek, csak úgy odamenne hozzátok és azt mondaná: "Szia! Sokszor láttalak már és szeretnélek megismerni."
15/F
19:22
Akkor hogy? Mert akárhány kérdést olvasok hogy "tetszik egy lány de nem tudom mit csináljak" stb. mindig valami ilyesmi a válasz!
Én lány vagyok és eléggé furának tartanám ha így odajönne hozzám valaki.. xD
Inkább valami olyasmit mondj h "Szia még nem ismerjük egymást de ha neked is van kedved hozzá megismerkedhetnénk,,
vagy "szia nagyon bejössz nekem és szívesen megismerkednék veled,, :)
Jó duma ez, de még annyit hozzácsaphatsz hogy:
Szia, régóta figyellek már, nagyon tetszel, gyönyörű a mosolyod. Szeretnélek megismerni. Suli után egy üdítő?
A csajok 99% a erre igent mond, (ha más nem az ingyen ital miatt), ott dumcsiztok, és majdkiderül lesz e folytatás, msoit ennyit megér...
Ez majdnem ugyanaz csak kicsit lazább és szimpatikusabbxD
(előző voltam)
15/L
15/L nek
a rutin meg az évek....
tudod...:D
Kicsit ez így furcsa lenne szerintem :D Mármint én "társas lény" vagyok, tehát nekem nem lenne semmi bajom vele, de ha olyan a lány, akkor lehet hogy kicsit furának találna :)
Szerintem vehetnéd egy kicsit lazábban :) pl: Csak oda mész hozzá köszönsz és elkezdesz vele beszélgetni.
Mi lányok tudjuk, hogy nem csak egy egyszeri beszélgetés miatt jön oda hozzánk egy fiú :D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!