Lányok, mit szólnátok, ha kiderülne, hogy a barátotok 21 évesen még szűz, és nem is csókolózott soha?
Az én párom nálad idősebb volt amikor megismerkedtünk és szintén szűz volt. Nekem már volt előtte 1-2 kapcsolatom, mégis velem élvezem a legjobban az együttlétet. Aki kezdő nem feltétlenül béna! :)
Ja és az utolsó kérdésre, már jóval előtte tudtam hogy nem volt még senki komoly az életében mielőtt összejöttünk.
figyelj én nagyon örülnék neki :)
most komolyan mondtam
az elsőre álltalában mindenki emlékszik és ha megtudnáém hogy tőlem kapta az első csókot akkor nagyon örülnékneki
semmiféle képpen nem dobnám ki
L/18
naná hogy örülnék..
én pl 19éves lány vagyok(szűz) és csak szűz fiúkra vadászok:D
ésés nekem is van egy jelöltem 21lesz:) és még ő se csókolózott soha szóval nagyon örülök..:D
Engem nem zavarna, sőt!
Örülnék neki, hogy nem ő volt a város legnagyobb csődöre, aki mindenkit lefektetett.
Én szintén egy 21 éves szűz fiúval vagyok együtt, hihetetlenül tud szeretni, és bénázni is, de olyan édes :D És örülök neki, hogy én lehetek neki az 1. :)
Hát az én párom 24 volt mikor elvesztette velem a szüzességét! Jó igaz nála csók már volt mással. És én utólag tudtam meg, de ezt sem bánom. Így nem paráztam hogy én vagyok az első, meg hogy jó legyen stb.
A kezdeti nehézségek is csak addig voltak míg ki nem ismertük kinek mi a jó! Mert ha lett is volna mással, akkor se biztos hogy élvezem azt amit a másik! Azóta minden csodás :D
Hihetetlen, hogy vannak ilyen lányok. Bár én nem hiszek benne.
Egyébként 21 évesen biztos találsz valakit aki összejön veled. Sok sikert! És ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!