Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok, Ti mit szólnátok egy...

Lányok, Ti mit szólnátok egy 25 éves szűz sráchoz?

Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 20:52
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék, hogy találtam valakit a saját szintemen.
2011. febr. 10. 20:58
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
semmit, sőt még örvendenék is
2011. febr. 10. 21:01
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

örülnék neki,mert még én is az vagyok

21/L

2011. febr. 10. 21:14
 4/27 anonim ***** válasza:
95%
Nekem megadatott, hogy a páromnak én voltam az első és nekem is ő. :) Ő eggyel idősebb volt, mint a kérdésben említett korú szűz. Én 5-tel kevesebb. Álmomban sem hittem volna, hogy találok ilyen srácot. És egy érdekesség: van egy szerencseszámom, ami egész életemben a kedvencem volt valamiért. Ő pedig abban a hónapban és azon a napon született, ami ez a szám. :) Szinte misztikus volt.
2011. febr. 10. 21:14
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Valakinek egy megvalósult álom leszel, csak találd meg a megfelelő lányt, aki megérdemel. 22/L én is szűz vagyok
2011. febr. 10. 21:23
 6/27 anonim válasza:
0%
Esetleg ne mondd el :)
2011. febr. 11. 00:10
 7/27 anonim válasza:
100%
Ezek szerint egy hoszonéves szűz srácnak mégse kell elásnia magát? Ez azért kicsit megnyugtató. :)
2011. febr. 11. 00:54
 8/27 sulcz válasza:
Ha dontened kellene kit szeretnél komoly kapcsolatra te mit választanál, egy 25 éves férfit aki naponta cseréli a noit, s mikor sétálni mentek legalább 2 - 3 szor elmondja, hogy ez is megvolt, az is megvolt, s te nem tudod mit érezzél ilyenkor, vagy egy olyan 25 éveset választanál akinek senkije nem volt s én vagyok számára az elso. Gondolom ebben benne van a válasz!!!! S amit sokan , hogy tapasztalt, rutinos férfi, ugyan lehet hogy semmivel sem ér tobbet/ lehet, hogy még annyit sem, csak a nagy dicsekvés, mert azok csak azt tudnak/ azt ti ketten majd vele ugy is meg tudjátok beszélni. En ezt szeretném, így szeretném esetleg o megkér tégedet s minden meg van oldva.
2011. febr. 11. 10:42
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

0:54:

Tudom, hajlamosak a férfiak azt hinni, hogy egy szűz férfiben nincs értékelendő, csak egy nőben, ha huszonéves korára is ártatlan marad, de nem így van. Meglepődnél, milyen sokan vannak így, csak mivel a sok suttyó, akik már 15 éves koruktól kefélnek (vagy legalábbis ezt mondják), azt sugallják, a férfiaknál alap dolog, hogy nem sokáig maradnak szüzek. Én az ismerőseim közt pedig épp azt látom, hogy a fiúk maradnak tovább szüzen, sokan még huszon felül jártak először valakivel. Míg a lányok - ha most a gimis éveimre hagyatkozom - kevesen voltak már eleve szüzek, mikor elkezdtük a középsulit.

A párom is 26 évig szűz maradt, mert a büdös k*rvákkal nem foglalkozott és az igazira várt. Megérte várnia, ahogy nekem is. :)

Szóval ha téged személyesen érint a dolog: kitartást, sok szűz vagy nem szűz lány álma válik majd valóra veled.

2011. febr. 11. 10:56
 10/27 anonim ***** válasza:
64%
Írogatják hogy jujj de jó, viszont a legtöbb azt gondolja hogy "az is maradsz öcsém"
2011. febr. 11. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!