Lányok, Ti mit szólnátok egy 25 éves szűz sráchoz?
örülnék neki,mert még én is az vagyok
21/L
0:54:
Tudom, hajlamosak a férfiak azt hinni, hogy egy szűz férfiben nincs értékelendő, csak egy nőben, ha huszonéves korára is ártatlan marad, de nem így van. Meglepődnél, milyen sokan vannak így, csak mivel a sok suttyó, akik már 15 éves koruktól kefélnek (vagy legalábbis ezt mondják), azt sugallják, a férfiaknál alap dolog, hogy nem sokáig maradnak szüzek. Én az ismerőseim közt pedig épp azt látom, hogy a fiúk maradnak tovább szüzen, sokan még huszon felül jártak először valakivel. Míg a lányok - ha most a gimis éveimre hagyatkozom - kevesen voltak már eleve szüzek, mikor elkezdtük a középsulit.
A párom is 26 évig szűz maradt, mert a büdös k*rvákkal nem foglalkozott és az igazira várt. Megérte várnia, ahogy nekem is. :)
Szóval ha téged személyesen érint a dolog: kitartást, sok szűz vagy nem szűz lány álma válik majd valóra veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!