Lányok, Ti mit szólnátok egy 25 éves szűz sráchoz?
"Írogatják hogy jujj de jó, viszont a legtöbb azt gondolja hogy "az is maradsz öcsém""
Szerintem meg max te gondolod ezt. Másba gondolatait ne akard megmondani, gyenge vagy ebben. :) 25 évesen nyilván már tehernek érzi az illető a szüzességét, de megéri kivárni az igazit.
Szia!
Az exem is ennyi idős volt mikor összejöttünk, Ő is szűz volt, én nem. Volt már előtte több kapcsolatom is, de nála jobbat azóta sem, és nem is fogok találni! Nagyon odaadó volt, és nagyon szerettem ŐT! Sokat gondolok még most is rá...Sajnos azt én csesztem el, de rendesen. Úgyhogy én szerintem ismerkedj, aztán megtudod mit szólnak hozzád a lányok :)
Értékelendő, hogy vársz az igazira, de bevallom, én annyira nem örülnék neki, mert kellemetlenül érezném magam tőle. Miért? Nem tudom, de a jelenlegi párommal is így volt, neki én voltam az első, az én elsőm eléggé rossz volt, azon meg hát bevallom elég lusta vagyok munkálkodni, hogy "emlékezetes első élményt" adjak: itt ilyen órás csókolózásra gondolok, még egy órás előjátékra stb.
Nem szeretem az ilyesmit "túlgondolni" ahogy esik úgy puffanjon um, de ha még ott van mellette az, hogy ez a másiknak első...hát akkor inkább nem. Én természetesen szeretem.
Azért túl élte a párom velem :D Mondjuk az első együttlétünk elég sietősre sikeredett, de jó volt és nem felejtettem el, ez már 2 éve volt, azóta is jól megvagyunk együtt, elmondása szerint ő élvezte, ami pozitívum.
Meg aztán én inkább az a kategória vagyok ahol jobban esne az, ha a férfi tapasztaltabb, mint a nő. De ez van, minden ember más.
Amúgy ne aggódj ezen, csak gondoltam én is írok, ha már így megkérdezted. Ha már eddig kibírtad, akkor várd az igazit, el fog jönni. :)
Dark Prophet jól összehordtad a sok szemetet egykupacba.
Nem a tapasztalattal viritasz az ágyban te marha, hanem a magabiztosságoddal. Minden nő más b@szod, nincs egyiknek sem achilleus sarka, amit megérintesz és összeomlik előtted miközben a saját pinanedvében lubickol. Minden nőt külön külön fel kell fedezni.
Attól hogy te 14 évesen össze vissza keféltél, nos ez a te büszkeséged, minket koránt sem érdekel. Ugyan meg ne magyarázd már, hogy két embernek, akinek semilyen tapasztalata nincs szexuális téren, nincs jövőjük... Az hogy a te családodban ilyen szarul alakultak a dolgok, nem törvényszerű minden más családnál. Furcsa mód én pont az ellenkezőjét tudom neked elmondani.
Az endorfin pedig nem az örömérzet okozója, hanem nyugtató hatása van. Az amiról te beszélsz az a dopmain és szteroin.
Félreértés ne essék, b@szottul nem vagyok a szüzesség híve. De aki olyan mond, hogy egy 25 éves szűz férfinak/nőnek nem lehet hosszútávú kapcsolata, mert nincs szexuális tapasztalata, az mérhetetlenül ostoba ösztönlény.
A szexet mindenki élete végéig tanulja (vagy ameddig feláll a cerka). A tanulási képességeink pedig épp annyira változékonyak, mint a női nem. Én éppenséggel pont jó dolognak tartom, ha egy szűz férfi szűz nővel jön össze. Bár ezt nehéz összehozni. Együtt vághatnak neki ennek az akadálynak, és együtt tanulhatják meg mi a jó a másik nemnek.
Ha egy nő nem akar szűz férfival összejönni, annak oka van és valószinűleg erős negatív tapasztalata.
Például lehet hogy hatalmas étvágya van ilyen téren, de türelmetlen mint a bivaj... Nem akar tanítgatni, nem akar ilyennel foglalkozni, durván mondva ilyen téren törődni a másikkal. Ki akarja venni a részét a partneréből és kész.
hangsúlyozom itt most normális emberekről van szó, nem életképtelen szüzekről. Normális ember képes változni, képes tanulni, képes méltó partnere lenni bárkinek.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!