Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti mit szólnátok hozzá?

Ti mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés

Tegnap este az egyik barátnőm születésnapi partyt tartott kb az egész osztályt meghívta (meg minden haverját,akit csak ismer,így voltunk vagy harmincan [jó nagy házuk van]),mert ez az utolsó évünk gimiben és ő azt mondta:"-Jól akarom érezni magam a bulimon!".Amikor csak mi hatan lányok meg három srác maradtunk egy csapatban (a többiek táncoltak meg minden), egy másik barátnőm megint felhozta a témát,hogy nem hiszi el,hogy még mindig szűz vagyok,és hogy tennem kéne valamit.Elég ciki volt,mert ott voltak fiúk is meg a környékünkön is felnéztek páran.Oké,hogy már kicsit részeg volt,de nem kellett volna ezt mondania.Szóval kicsit később,úgy 10 óra felé felmentem a barátnőm szobájába,mert lent elég alkohol szag volt már és hányingerem lett.Ledőltem az ágyra,hogy kicsit pihenni próbáljak (mondjuk ez a nagy zajban nem nagyon sikerült).Lekapcsoltam a lámpát és az ablakon bejövő fényen nézegettem körül a szobában.Aztán valaki benyitott,nem láttam,hogy ki,és mellém ült.Akkor már valamennyire láttam az arcát,mondjuk a fénynek háttal ült.Az a srác volt,aki ott volt amikor a barátnőm "viccelődött".Felültem,hogy megkérdezzem,mi van,de a srác megcsókol,és rámdőlt...nehezen de lelöktem magamról,és kisiettem a szobából.A fiú totál részeg volt.Lent felkaptam a kabátomat és búcsú nélkül elmentem.Ma a barátnőim (akik józanok voltak tegnap) elmesélték,hogy a többiek csak viccelni akartak velem.Nekem ez elég szarul esett,és ma szóba sem álltam senkivel.Tényleg ennyire gáz vagyok,hogy még szűz vagyok?? O.o Most feküdjek le valakivel,csakhogy menő legyek?szerintem ez hülyeség.Meg egyszer volt még csak pasim,16 évesen.Jobb lenne,ha soha többé nem barátkoznék velük?Keressek új barátnőket?

18/L

2013. jan. 30. 14:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
71%

Nem probléma, ha valaki szűz.

De az nagyon beteg hozzáállás, hogy a lány, ha szexel "odaadja magát", "végigmennek rajta", "elhasználódik".

A fiúk fütyije, kukija meg nem kopik, mi?

Sajnos, az ilyen felfogású lányok kapcsolaton belül is "használódnak", úgy fogják fel, hogy ők a szexet, a testüket ADJÁK a komoly kapcsolatért.

Egy egészséges kapcsolatban, akár tartós, szerelmen alapuló, akár szexkapcsolat, a nő igényes és kapni is akar, csak azt teszi, ami neki is jó és csak úgy engedi, ahogy neki is jó. Magyarul: a férfi ilyenkor kielégíti a nőt. A nő nem használódik, nem "használják".

Akik szerint a női szexualitás a nő használata, azok kapcsolaton belül is úgy élik meg, "használják" őket, és ezért kapják a férfitől a "biztonságos" komoly viszonyt. Rémes hozzáállás.

Csak ennyire akartam célozni.

Ők hajlamosak bevállalni mindenfélét, csak hogy maguk mellett tartsák "szerelmüket". Elég nekik azt mondani, hogy "de én annyira szeretlek! vállald be az anált!" vagy azt, hogy "ha nem engeded, nem is szeretsz igazán!"

A lány folyton retteg, mert egyetlen mérce számára, hogy komoly kapcsolata van-e, hogy nem-e nézik ribinek. Ezért mindent megtesz.

Sokszor az ilyen lányokat jobban "használják", mint azokat az igényes nőket, akik szex kapcsolatokat tartanak fenn és elvárják, hogy élvezetet kapjanak.

2013. jan. 30. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!