Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » SOS! Ti mit szólnátok most?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Ti mit szólnátok most?

Figyelt kérdés

Barátnőm kb. 4-re szokott hazaérni a munkából,már hívtam kétszer is,hogy miért késik,mert reggel nem szólt,h megy valahova munka után ,most pedig beállított,de puszit sem adott,hanem beszaladt a fürdőbe,mert " azonnal le kell tusolnia"

Ez mi a büdös franc akar lenni szerintetek?????

2013. febr. 5. 18:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 A kérdező kommentje:
Egyébként totál nyugodt ember vagyok,ha meg is csalt,akár bevallhatná,úgy is tudja,h nem bántanám..nem értem mire jó ez.
2013. febr. 5. 20:01
 62/84 A kérdező kommentje:
Am bocs h ennyit írok,lehet már nem is olvassa senki,csak legalább lekötöm magam,haverokat,meg nincs kedvem zavarni ilyenkor,mert családosak.
2013. febr. 5. 20:03
 63/84 fospuska ***** válasza:
bazz. hogy a f@szba' tudnak mindig ilyen szart csinálni...?
2013. febr. 5. 20:04
 64/84 A kérdező kommentje:
Nem hallottam,h bárkivel beszélt volna,meg egyből elkezdett öltözni.
2013. febr. 5. 20:05
 65/84 anonim ***** válasza:
Én olvasom, de sajnos fogalmam sincs, hogy ez most mi. Szerintem nyugodtan ülj le vele megbeszélni, adj neki némi időt.
2013. febr. 5. 20:06
 66/84 fospuska ***** válasza:
naná,majd akkor beszél,ha már nem lesz otthon.
2013. febr. 5. 20:06
 67/84 anonim ***** válasza:
Úgy értem, ha lenyugodott és visszajön. Mert vissza fog jönni.
2013. febr. 5. 20:08
 68/84 anonim ***** válasza:
Lehet egész egyszerűen csak rossz napja volt! Velem is történt már olyan, hogy nem volt kedvem elmondani mi történt vagy összevesztem a legjobb barátnőmmel! A telefon meg lehet csak hab volt a tortán, hogy nem bízol benne! Az én párom bármikor nézheti stb.. de lehet olyankor idegesítene, hogy turkál benne amit egyébként szabad neki. Szerintem nyugodj meg ha ennyire jó a kapcsolatotok tuti elmondja :)
2013. febr. 5. 20:52
 69/84 anonim ***** válasza:
Komoly, de mi lett a vége?
2013. febr. 5. 21:28
 70/84 canadafan ***** válasza:
Mondjuk ezzel a telefonnal és elrohanással együttvéve nem hangzik jól.. ez kicsit olyan mintha másvalakivel élne érzelmi életet..
2013. febr. 5. 21:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!