Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » SOS! Ti mit szólnátok most?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Ti mit szólnátok most?

Figyelt kérdés

Barátnőm kb. 4-re szokott hazaérni a munkából,már hívtam kétszer is,hogy miért késik,mert reggel nem szólt,h megy valahova munka után ,most pedig beállított,de puszit sem adott,hanem beszaladt a fürdőbe,mert " azonnal le kell tusolnia"

Ez mi a büdös franc akar lenni szerintetek?????

2013. febr. 5. 18:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 canadafan ***** válasza:

Mióta vagytok együtt?

Máskor is megütött már? Ez normális jelenség nála?

És ki hívta telefonon? Vagy az nem volt releváns?

Ha megcsalt volna ez nagyon feltűnő viselkedés lenne az tény és való. Arra tippeltem volna, hogy valami korábbi dolog miatt morcos rád, és/vagy simán nagyon rossz napja volt és tele a töke mindennel. Mondjuk azt nem értem miért kell 7kor lefeküdni? Ilyet szokott csinálni máskor is?

2013. febr. 5. 19:25
 52/84 anonim ***** válasza:

Kérdező én nem estem neked, csak felhívtam a figyelmed, hogy esetleg megcsaláson kívül más oka is lehet a furcsa viselkedésének...:S

És inkább aggódnod kellene h így viselkedik, nem pedig mérgesnek lenni rá. Lehet komoly baja történt te meg lemennél berúgni? :S Most mennyibe kerül kivárni míg végez és megtudni az igazat?

Amíg nem tudsz biztosat addig illene a legjobbat feltételezni.

2013. febr. 5. 19:26
 53/84 A kérdező kommentje:

1 év,7 hónapja vagyunk együtt,különben sem szeretem az alkoholt,sztem 2 sörtől kilennék,de most mégis ahhoz lenne kedvem,sztem ő nem viselkedik fair módon,mikor ennyire eltérően viselkedik a megszokottól,mi után kijött a fürdőből én így nyitottam,h " kicsim történt valami rossz dolog,szívesen meghallgatlak",szóval abszolút nem támadtam le,erre ő nem akar beszélni,meg fáradt,de a teló csörgésre egy pillanat alatt ott termett.

Én is dolgoztam,aztán vásároltam,főztem is,hiába kínáltam,ő csak pihenni akart,pedig elvileg csak délben evett.

most meg ő van megsértődve,meg sírva is fakadt.

ja és nem ütött,meg még,egy hangos szó sem volt köztünk soha.

a #45-ösnek szólt,h nem kéne letámadni am.

2013. febr. 5. 19:36
 54/84 A kérdező kommentje:

Aki meg hívta,az " ismeretlen",már mint nem szám nélkül hívott,mert mutatta a számot,szóval úgy van elmentve.

am mikor kikapta a kezemből ,megnézte kihívja,és szimplán kinyomta.

most ez sem tudom mit jelenthet?

2013. febr. 5. 19:41
 55/84 anonim ***** válasza:
Addig ne tegyél semmit, míg meg nem beszélitek. Holnap kérj a teló miatt elnézést. Lehetett munkahelyi gond is! Valakivel csúnyán összeveszhetett. Jó esetben ő is elnézést kér tőled, elmeséli, kibékültök. :) Továbbra is tartom, hogy nem megcsalás, még ha meg is bánta volna, akkor se rohan azonnal zuhanyozni, rendezte volna magában, mire hazaér. Esetleg valaki molesztálta, csak szégyelli elmondani?
2013. febr. 5. 19:45
 56/84 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nekem ez az utolsó telefonos dolog amit írtál elég gyanús lenne. Amúgy most mit csinál? Alszik? Vagy fönn van?

Végülis az is lehet, hogy csak összeveszett valakivel a munkahelyén, és ő próbálta hívni, hogy kibéküljenek, de a barátnőd nagyon megharagudott, ezért nyomta ki egy szó nélkül. Ilyenkor mi lányok szeretjük játszani a sértődöttet.

2013. febr. 5. 19:47
 57/84 A kérdező kommentje:
Azt még nem is írtam,h azért sem hiszem a megcsalást,mert reggeli szexxel kezdtük a napot,nem mondom,h életem teljesítménye volt,de szó nincs róla,h ellennénk távolodva egymástól,ezért sem értem,h mi lehet,mikor abszolút a bizalomra alapozunk mindent,de így,h nem akarja megmagyarázni,h mi van,tényleg nem tudok mire gondolni.
2013. febr. 5. 19:54
 58/84 fospuska ***** válasza:
én felráznám és kikérdezném. f@szom se akarna agyvérzést kapni.
2013. febr. 5. 19:54
 59/84 A kérdező kommentje:
Most egyébként visszaöltözött és elment,nem akar látni.:((
2013. febr. 5. 19:56
 60/84 fospuska ***** válasza:
ez de szar... visszahívta azt ismeretlent,aki hívta,de nem akarja,hogy halld,mit beszél.
2013. febr. 5. 20:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!