Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap a párom sokadszorra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap a párom sokadszorra azt mondta "Ha levágod a hajad elhagylak téged! ", leckéztetés céljából levághatom 1 centisre a hajam? 20L

Figyelt kérdés

Jelenleg majdnem derékig ér a hajam, szép hosszú és mindenki szereti. A párom viszont SOKADSZORRA mondta, "Ha levágod a gyönyörű szép hajad, el is hagylak téged!" Mindig elmondom neki, hogy ez roppant rosszul esik nekem és ne mondogassa, de hiába. Én nem egy tárgy vagyok.

Már 2 és fél éve járunk, boldogok vagyunk, de elegem van már ebből a fenyegetéséből... Ez az én hajam, az én testem, azt csinálok vele amit akarok, ha úgy tartja kedvem levágom, befestem stb...

Az az ötletem támadt, hogy megleckéztetném őt! Levágnám 1 centisre a hajam, ezzel jelezve felé, hogy jobb lenne, ha a BELSŐMET szeretné, s nem a hajam... Szerintetek?

2012. dec. 12. 08:08
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Istenem!! -.- biztos szeret nagyon ez csak egy plusz pont amit meg is ertek.gyonyoru hajad lehet es azert mobdja csak mert szereti es erzekeltetni akarja h mennyore tetszik neki..rosszul esik? B.szdmeg azert van veled 2 eve mert szeret!! ugyh nyilvan a belsodet szereti ne akard mar megleckeztetni...ez annyira pattogosnninkabb orul neki hogy igy szereti a hajadat
2013. febr. 18. 15:06
 42/47 ***Évii*** válasza:
Ne legyél már olyan H*lye hogy levágta se a Hajas! :D Nekem most a Lapockámig ér körübelül és én a te helyedben nem vágatnám le a hazámat ha még szereted a pasit! Ha meg már nem szereted akkor vágasd le a válladig!
2013. febr. 18. 15:16
 43/47 anonim ***** válasza:

vágasdle de ne 1centisre. vállig,hátközépig,stb...

de 1 centire,nekem is hosszabb pedig üzleties külsöt kérnek melóhelyen.

27/f

2013. febr. 18. 15:42
 44/47 anonim ***** válasza:
53%

"Ha a barátnőm levágná 1cm-re a haját akkor elhagynám. Nem egy fiús hajú lány tetszett meg. Neked tetszene ha a barátod derékig megnövesztené? 24F"

Igen, nekem tetszene. Meg úgy is tetszene, ha elvesztené a fél lábár vagy karját vagy nőne egy 3. füle. És tudod, miért? Mert akkor is Ő maradna és én ŐT SZERETEM! Mondjuk ezt te kötve hiszem, hogy érted...

2013. febr. 18. 16:25
 45/47 anonim ***** válasza:
Vágasd le, de ne leckéztetés gyanánt, hanem ajánld fel karitatív célokra. Pl. a sugárkezelt betegek gyakran viselnek parókát, ami elég drága dolog tud lenni. Ha ezek után a párod elhagy, duplán nyertél.
2013. aug. 3. 13:56
 46/47 anonim ***** válasza:

Vágasd le!

De ne kopaszra. Csak olyan rövid, cuki csajosra.

2013. aug. 3. 14:00
 47/47 anonim ***** válasza:
Szakíts vele de ne vágd le max a kukiját :DD
2013. aug. 3. 15:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!