Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap a párom sokadszorra azt mondta "Ha levágod a hajad elhagylak téged! ", leckéztetés céljából levághatom 1 centisre a hajam? 20L
Jelenleg majdnem derékig ér a hajam, szép hosszú és mindenki szereti. A párom viszont SOKADSZORRA mondta, "Ha levágod a gyönyörű szép hajad, el is hagylak téged!" Mindig elmondom neki, hogy ez roppant rosszul esik nekem és ne mondogassa, de hiába. Én nem egy tárgy vagyok.
Már 2 és fél éve járunk, boldogok vagyunk, de elegem van már ebből a fenyegetéséből... Ez az én hajam, az én testem, azt csinálok vele amit akarok, ha úgy tartja kedvem levágom, befestem stb...
Az az ötletem támadt, hogy megleckéztetném őt! Levágnám 1 centisre a hajam, ezzel jelezve felé, hogy jobb lenne, ha a BELSŐMET szeretné, s nem a hajam... Szerintetek?
vágasdle de ne 1centisre. vállig,hátközépig,stb...
de 1 centire,nekem is hosszabb pedig üzleties külsöt kérnek melóhelyen.
27/f
"Ha a barátnőm levágná 1cm-re a haját akkor elhagynám. Nem egy fiús hajú lány tetszett meg. Neked tetszene ha a barátod derékig megnövesztené? 24F"
Igen, nekem tetszene. Meg úgy is tetszene, ha elvesztené a fél lábár vagy karját vagy nőne egy 3. füle. És tudod, miért? Mert akkor is Ő maradna és én ŐT SZERETEM! Mondjuk ezt te kötve hiszem, hogy érted...
Vágasd le!
De ne kopaszra. Csak olyan rövid, cuki csajosra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!