Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap a párom sokadszorra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap a párom sokadszorra azt mondta "Ha levágod a hajad elhagylak téged! ", leckéztetés céljából levághatom 1 centisre a hajam? 20L

Figyelt kérdés

Jelenleg majdnem derékig ér a hajam, szép hosszú és mindenki szereti. A párom viszont SOKADSZORRA mondta, "Ha levágod a gyönyörű szép hajad, el is hagylak téged!" Mindig elmondom neki, hogy ez roppant rosszul esik nekem és ne mondogassa, de hiába. Én nem egy tárgy vagyok.

Már 2 és fél éve járunk, boldogok vagyunk, de elegem van már ebből a fenyegetéséből... Ez az én hajam, az én testem, azt csinálok vele amit akarok, ha úgy tartja kedvem levágom, befestem stb...

Az az ötletem támadt, hogy megleckéztetném őt! Levágnám 1 centisre a hajam, ezzel jelezve felé, hogy jobb lenne, ha a BELSŐMET szeretné, s nem a hajam... Szerintetek?

2012. dec. 12. 08:08
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

"Azért megy tönkre annyi kapcsolat, mert ti nők ezt nem fogjátok fel és állandóan lázadoztok!"

Én felismerem az iróniát,és hülyének sem tartom magam,de nekem ez nem tűnt annyira ironikusnak!

2012. dec. 12. 11:01
 32/47 anonim ***** válasza:
ja,és mondom úgy hogy férfi vagyok,de szerintem búnkóság így beszélni a nőkről,vagy akár a lányokról
2012. dec. 12. 11:02
 33/47 anonim ***** válasza:
36%

#29: Általában mindegyikből, kivéve, amikor komolyan segítek valakinek, de az meg egyértelmű ...

Nem érdekel hány százalékos vagyok ... vagy hat regemet kitiltották már innen, ezt is ki fogják :-P. Akkor úgy is egy másikkal jövök vissza és nulláról indulok :-D

#31: "nekem ez nem tűnt annyira ironikusnak!"

Akkor tévedsz magaddal kapcsolatban :-P

Egyébként meg, ha a kérdést nézzük, akkor értelmes ember, erre vagy ironizál, vagy poénkodik ... mert ez a kérdés csak annyit érdemel :-P Tekintve, hogy kb. egy ovis gyerek szintjén van a hajlevágós ötlet, nem pedig egy felnőtt, párkapcsolatban lévő, érzelmi intelligenciával rendelkező ember szintjén ...

2012. dec. 12. 12:15
 34/47 anonim ***** válasza:

ma 12:15

Ha szerinted ennyire nem értelmes ez a kérdés,miért válaszolsz rá?

Illetve ha válaszolsz,miért kell ironizálni,miért nem lehet egy normális választ adni,"szerintem gyerekes a viselkedésed kérdező,nőj fel!" az említett ironikus válaszodnál ez is értelmesebb lenne,vagy miért nem lehet odatenni,hogy ironizáltam,ugyanis mind tudjuk,hogy tényleg vannak bunkó emberek a gyakszin,akiknek simán lehetne ez a véleménye a nőkről,ironizálás ide,vagy oda,ehhez szerintem nem kell különösebb intelligencia .... :)

de psszt!

2012. dec. 12. 12:33
 35/47 anonim ***** válasza:

Én is simán írhatnám ezt:

Ezt érdemlik a nők,én is azonnal elhagynálak,de előtte még jól megdöngetnélek!

Persze ha megkapnám a negatív válaszokat,egész nyugodtan hozzátehetném,hogy "nem értitek az iróniát,de buták vagytok?!"

"Pedig csak ironizáltam!"

2012. dec. 12. 12:37
 36/47 gabriell88 ***** válasza:
40%
ne ezen veszünk már össze, ezt a kérdezőt nem segíti, sőt.Neki ez volt a véleménye, kész.Akkár ironikusan írta, akár nem.Egy én itt a gép előtt nem tudom, hogyan gondolta, ahogy más sem csakis ő.Akkár igazat mond, akár hazudik.Ezen lovagolni felesleges.
2012. dec. 12. 13:40
 37/47 gabriell88 ***** válasza:
10:18-as voltam 24/N
2012. dec. 12. 13:40
 38/47 anonim ***** válasza:

#34: Ez egy nyílt fórum ... bárki válaszolhat, ha belefér az időmbe ironizálhatok is ... akinek nem tetszik jelentheti és kimoderáltathatja ...

De oké! Meghajlok a tömeg akarata előtt :-D! Kérdező, adok neked egy - talán - használható választ:

Volt valaki az életemben, aki fontos volt nekem. Derékig érő göndör, eredeti tűzvörös haja volt. Egyszer csak kihullott neki. Teljesen megkopaszodott ... Országszerte jártuk a klinikákat és a csodadoktorokat. Visszanőtt egy idő után ... De akkor is megöleltem és megsimogattam a fejét, amikor tíz szál haja volt.

Szóval, szerintem hagyd a párod a fenébe :-P, ahelyett, hogy megleckézteted, keress egy normális embert, aki nem a hajadba szerelmes, hanem beléd!

2012. dec. 12. 16:53
 39/47 anonim ***** válasza:
A férfiak a külsőre mennek, ennyi, mit vártál? :D Látod, hogy nem önmagadért szeret. :D
2012. dec. 12. 18:46
 40/47 anonim ***** válasza:
TE beteg vagy kérdező:D
2013. febr. 18. 15:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!